Mourinho frykter at de Gea vil avslå ny United-kontrakt

Manchester United-sjef José Mourinho risikerer å miste David de Gea neste sommer. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix
Manchester United-sjef José Mourinho risikerer å miste David de Gea neste sommer. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho er «ikke trygg» på at stjernekeeperen David de Gea vil forlenge sin avtale med klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kontraktsforlengelse med en av verdens beste keepere vil være en svært viktig signering for et United-lag som trøbler sportslig.

De Gea har spilt for storklubben siden 2011 og har kontrakt til neste sommer, med opsjon på ett års forlengelse.

– Jeg er ikke trygg, sier Mourinho til Sky Sports i forkant av søndagens hjemmekamp mot Everton i Premier League.

– Jeg er ikke bekymret heller. Og jeg er ikke mer enn bekymret. Jeg kan ikke finne riktig ord på engelsk, fortsetter portugiseren.

De Gea var nær en overgang til Real Madrid i 2015, men den gikk i vasken. I senere tid er han blitt koblet til den italienske mesterklubben Juventus.

– La oss se hva som skjer. Bare klubben, David og Davids folk kan svare på det, sier Mourinho om en eventuell kontraktsforlengelse.

Samtidig er han krystallklar på at United må beholde spillere av de Geas kaliber om klubben skal bli en tittelutfordrer igjen.

– Alle vet hvor god han er, alle vet hvor viktig han er for Manchester United. Og om Manchester United ønsker å bli bedre enn nå, og ikke verre enn nå, er det åpenbart veldig viktig å beholde David, fastslår Mourinho.