Skade på skade for Liverpool

Jürgen Klopp må ha vareopptelling foran kampen mot Huddersfield. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix
Jürgen Klopp må ha vareopptelling foran kampen mot Huddersfield. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpools medisinske støtteapparatet får en stri tørn når alle klubbens landslagsspillere nå vender tilbake til Anfield. Skadene florerer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Landslagspausen har ikke båret med seg godt nytt for Liverpool. Mohamed Salah, Sadio Mané, Virgil van Dijk og Naby Keita har alle fått konstatert skader og delvis avbrutt sine landslagsopphold.

Inn mot lørdagens Premier League-møte med Huddersfield er det dermed duket for vareopptelling på Anfield.

Virgil van Dijk sliter med en ribbeinsskade og spilte kun den ene av Nederlands to kamper i landslagspausen. Der scoret han til gjengjeld.

Sadio Mané skal ha pådratt seg et brudd i tommelen, mens Mohamed Salah sliter med en lett lårskade. Tirsdag ble det i tillegg kjent at Naby Keita skal ha pådratt seg en strekk i låret da Guinea møtte Rwanda i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet.

23 år gamle Keita har slitt med skader den siste tiden. I mesterligamøtet med Napoli nylig slet han med smerter i ryggen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge den britiske storavisen Daily Mirror skal Liverpool tirsdag ha bestilt et privatfly for å få fraktet Keita så raskt som mulig tilbake til Anfield.

Britisk presse har samtidig rapportert denne uken at både Salah og van Dijk skal ha gode muligheter for å kunne spille lørdagens kamp mot Huddersfield.

Det samme skal James Milner, som pådro seg en lårskade i Premier League-møtet med Manchester City rett før landskamppausen.