Politiet ber om tips om Majorstuen-drapet

En mann ble funnet knivstukket og drept i en leilighet i denne gata på Majorstuen i Oslo mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
En mann ble funnet knivstukket og drept i en leilighet i denne gata på Majorstuen i Oslo mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Behovet for tips fra publikum fremstår også onsdag som sentralt i etterforskningen av knivdrapet på Majorstuen i Oslo mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag formiddag opplyste Oslo politidistrikt at de fortsatt ønsker tips og opplysninger i forbindelse med drapet. «Har du sett noe, eller vet du noe?», skrev de på Twitter.

Opplysninger, bilder eller video kan sendes til tipsmottaket som er opprettet. Det kan også ringes inn til politiet på tipstelefon 22 66 99 66.

Politiet har onsdag foreløpig ingen nye opplysninger å gå ut med, men politiinspektør Grete Lien Metlid møter også i dag pressen på politihuset i Oslo.

Politiet mottok tirsdag ettermiddag den foreløpige obduksjonsrapporten i saken og opplyste i den forbindelse at rapporten bekrefter at det dreier seg om en svært alvorlig sak.

Ingen personer er foreløpig pågrepet etter at mannen ble funnet drept med kniv i en leilighet på Majorstuen.