Flypassasjer ville lade mobilen i cockpit - ble hentet av politiet

Flyselskapet IndiGo er et indisk lavkostselskap. Mandag ble en passasjer kastet av flyet før avgang på grunn av truende oppførsel.
Flyselskapet IndiGo er et indisk lavkostselskap. Mandag ble en passasjer kastet av flyet før avgang på grunn av truende oppførsel. Foto: Altaf Qadri / AP/NTB Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Passasjeren ble kastet av IndiGo-flyet før avgang, etter at han gjentatte ganger skal ha forsøkt å ta seg inn i cockpiten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det indiske flyselskapet IndiGo skulle fly fra Mumbai til Kalkota mandag denne uken, da det oppsto en situasjon om bord før avgang.

En beruset mann forsøkte å ta seg inn i cockpiten flere ganger fordi han ønsket å lade mobiltelefonen sin, ifølge den indiske avisen the Tribune, som siterer det lokale politiet.

Politiet ble involvert da kapteinen om bord oppfattet situasjonen som en trussel mot sikkerheten. Mannen ble fjernet fra flyet før avgang og satt i arresten. Han ble sluppet ut senere samme dag, etter at flyet hadde tatt av.

Les også: Rådyr røykepause på flytoalettet

En talsperson for politiet sier til the Tribune at de ikke fant noen grunn til å ta ut siktelse mot mannen, som skal være i midten av 30-årene.

– Vi fulgte standard prosedyre, skriver selskapet i en uttalelse.

Passasjerer har ikke lov til å ta seg inn i cockpit under kommersielle flyreiser av sikkerhetsmessige årsaker.

Les også: Passasjer flyktet ut nødutgangen etter venting i kabinen