Kvinne slukt av pytonslange i Indonesia

Artikkelen fortsetter under annonsen

En indonesisk kvinne er funnet død inne i en pytonslange i Indonesia. Hun ble slukt da hun stelte i grønnsakshagen sin, sier politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

54 år gamle Wa Tibas døde legeme ble funnet inne i slangens mage da landsbybeboere skar opp den sju meter lange slangen.

– Beboerne hadde mistanke om at slangen hadde svelget et offer, så de tok livet av den og fraktet den ut av hagen.Slangens mage ble åpnet og liket ble funnet i den, sier den lokale politisjefen Hamka i landsbyen Persiapan Lawela på øya Muna, utenfor kysten av Sulawesi.

Les også: Beruset tysker hadde baby-pyton i buksa

Fant slangen 30 meter fra kvinnens sandaler

Rundt 100 beboere, blant dem bekymrede familiemedlemmer, satte i gang et søk da kvinnen ikke kom hjem fra grønnsakshagen torsdag kveld.

Illustrasjonsfoto: Beslaglagt pytonslange til Kristiansand Dyrepark. Foto: Anders Martinsen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Beslaglagt pytonslange til Kristiansand Dyrepark. Foto: Anders Martinsen / NTB scanpix

Hamka, som i likhet med mange i Indonesia har kun ett navn, sier de fant slangen om lag 30 meter fra kvinnens sandaler og machete. Slangen hadde slukt henne med hodet først. Kroppen var fortsatt hel, sier han.

Les også: Savnet bonde funnet død i pytonmage

Nettpyton

Pytonslangen tilhørte arten nettpyton, som finnes i Sørøst-Asia. Den er vanlig i Indonesia og på Filippinene.

Normalt angriper slangen kun små dyr, og det er sjelden at mennesker blir utsatt for den. Men i mars i fjor led en indonesisk bonde i landsbyen Salubiro på Sulawesi samme skjebne som Wa Tiba.