Norwegian skal fly til Tel Aviv

Foto: Finansavisen.
Foto: Finansavisen.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norwegian lanserer rute til Israel. Samtidig økes antall avganger på godt etablerte ruter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Norwegian fortsetter å utvide rutetilbudet til og fra Norge med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv i Israel. Selskapet øker samtidig antall avganger på godt etablerte ruter.

Fra høsten kan reiselystne nordmenn reise direkte fra Oslo til Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er en moderne by med fine strender og et yrende natteliv. Tel Aviv er også et godt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve mer av Israels dramatiske natur, historiske severdigheter og helligdommer, skriver flyselskapet i en melding.

– Med en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, samt flere avganger på en rekke eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Les også: Norwegian øker til Bangkok

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til den nye ruten øker Norwegian antall avganger i vinterprogrammet mellom Oslo og en rekke destinasjoner: Palma, Stockholm, København, Edinburgh, Gdansk, Hamburg, München, Paris, Riga, Tallinn, Wien, Malaga, Alicante, Antalya, Beograd, Madeira, Pristina, Gran Canaria og Tenerife. Det blir også flere avganger på det norske innenriksnettet, mellom Oslo og Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Oslo og Tel Aviv (TLV), med oppstart 31. oktober.

Les også: Norwegian tester ut betaling for å komme først i køen

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no