4.000 fulgte NRK-journalistenes bryllupssending

Programleder Gry Blekastad Almås var kledd i en spesialdesignet streikekjole under den alternative bryllupssendingen til de streikende NRK-journalistene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Programleder Gry Blekastad Almås var kledd i en spesialdesignet streikekjole under den alternative bryllupssendingen til de streikende NRK-journalistene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens mange satt klistret til skjermen for å se Meghan Markle og prins Harry gi hverandre sitt ja, fulgte også noen med på sendingen til streikende NRK-ansatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var teamet som egentlig skulle dekket prinsebryllupet for NRK som sto bak den alternative sendingen , som ble ledet av Gry Blekastad Almås – pyntet i en streike-kjole med britiske flagg.

NRK hadde på forhånd besluttet å sende bildene fra bryllupet uten kommentarer. Den alternative sendingen ble spilt inn utenfor TV-huset på Marienlyst og gikk live på Facebook. Sendingen handlet mye om streiken og hvilke forberedelser som egentlig var lagt for bryllupssendingen.

– Vi gjør blant annet dette for å vise at det ikke er publikum vi er sinte på. Vi har så mange folk som har lyst til å gjøre det dere gjør nå, nemlig å vise at vi savner jobben vår. Og vi vet at folk savner oss, sa NRK-profil Jarle Roheim Håkonsen under sendingen.

Rundt klokka 17 lørdag ettermiddag hadde over 4.000 personer sett sendingen, som varte i en knapp halvtime.