Markles brudekjole vekker begeistring og forundring

Det er delte meninger om Markles brudekjole i Windsor. Foto: Ben Stansall / AP / NTB scanpix
Det er delte meninger om Markles brudekjole i Windsor. Foto: Ben Stansall / AP / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Meghan Markles bryllupskjole vekker delte reaksjoner i feststemte Windsor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter måneder med spekulasjoner åpenbarte Markle seg i en langermet, svanehvit kreasjon signert designeren Clare Waight Keller fra motehuset Givenchy.

– Jeg elsker den. Den er elegant, tidløs – akkurat slik jeg regnet med, sier fitnessinstruktøren Jade Williamson fra Windsor til NTB idet vielsen er et faktum.

– Den er nydelig. Veldig enkel og veldig klassisk, istemmer London-jusstudenten Alex Cussons under sol fra skyfri sørengelsk himmel.

Motebloggeren Jacklyn Gerace, som har reist helt fra USA for å få med seg den transatlantiske fusjonen mellom prins Harry og Hollywood-skuespilleren Markle, er ikke helt overbevist.

– For å være ærlig er jeg lite imponert. Jeg ventet meg noe mer spektakulært. Selv om jeg digger sløret, synes jeg dette blir litt for hverdagslig, sier hun til NTB.

– Markle og Keller jobbet tett sammen om uttrykket, heter det i en uttalelse fra Kensington Palace, som bekreftet kjolevalget idet brudefølget inntok St. George's Chapel lørdag.

Dermed kunne motefantastene se langt etter Burberry, Stella McCartney og Ralph & Russo, alle lansert som mulige designerkandidater i presseoppkjøringen til prinsebryllupet.

Keller, født i Birmingham i 1970, ble i fjor utnevnt som første kvinnelige kunstneriske leder for Givenchy i Paris.