Solberg forberedt på nederlag på Høyres landsmøte

Høyre-leder Erna Solberg sier hun lever godt med å gå på nederlag i løpet av kommende helgs landsmøte på Gardermoen.
Høyre-leder Erna Solberg sier hun lever godt med å gå på nederlag i løpet av kommende helgs landsmøte på Gardermoen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Statsminister og partileder Erna Solberg er forberedt på å gå på nederlag under Høyres landsmøte på Gardermoen til helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Partiledelsen kan regne med at ikke alle vedtak under helgens landsmøte blir slik vi ville gjort det. Og så er vi jo ikke alltid enige oss imellom heller. Dette lever vi helt greit med, sa Solberg under et pressemøte på Høyres hus tirsdag formiddag.

Partilederen har registrert det hun omtalte som spekulasjoner i retning av at hun kommer til å gå på flere nederlag gjennom helgen.

– Det gjelder for eksempel innen bioteknologi. Dette er et eksempel på et område det er lurt å bruke den tiden Høyre har gjort. Vi har diskutert det siste halvåret, og spørsmål har modnet, sa Solberg.

Høyre-lederen la til at politikk som blir vedtatt under partiets landsmøte til helgen, med stor sannsynlighet også kommer til å bli landets politikk de neste årene.

Aktuelt:

Solberg strammer inn på Facebook etter Listhaug-rabalderet

Støre mener at Solberg ikke har lært av Listhaug-saken

Denne bygda er offer for Erna Solbergs pelsdyrhandel