– Du blir ikke rik av å droppe Starbucks-kaffen - Slik gjør du det

Foto: NTB scanpix/Shutterstock.
Foto: NTB scanpix/Shutterstock.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Glem ideen om å droppe den dyre Starbucks-kaffen for å bli rik, mener milliardær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange gir tåpelige råd om å kutte kostnader som den daglige Starbucks-kaffen, men du blir ikke rik av det, mener milliardær Grant Cardone, ifølge CNBC.

For har du ikke inntekt, har du ingenting å spare. Ikke få noen til å tro at du kan bygge opp en formue av å droppe den daglige kaffelatten, sier milliardæren.

Er du seriøs om å bli rik, må du fokusere på inntekt. Øk inntekten din nok, og du vil kunne spare noe betydelig.

Fem tips som faktisk gjør deg rik:

Invester i deg selv. Suksessrike mennesker investerer tid, energi, og penger til å forbedre seg selv. Cardone forteller at han investerte i et salgskurs da han var 25, noe som økte inntekten hans betraktelig.

Finn den rette jobben. De rike er i stand til å komme inn i det rette selskapet der det er mulighet for vekst. Min salgsrepresentant Jarrod Glandt begynte å jobbe for meg for over syv år siden for 2.500 dollar i måneden, forteller Cardone. Likevel, han var på riktig vei. Han utviklet sine ferdigheter og var i stand til å øke inntekten sin flere ganger fordi han visste at jeg var ute etter å utvide. Mange mennesker ser bare etter en jobb. Du trenger en jobb, men du trenger også riktig kjøretøy. Selskaper lever av inntekter. Få provisjon i stedet for bare fastlønn, og du vil ha kontroll over hvor mye du tjener.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Knut N. Kjær mener småsparere kan lære av oljefondet

Bli god på det du gjør. Forplikt deg til å bli god, ikke bare gjennomsnittlig. Enhver bransje kan være et smertefullt yrke for gjennomsnittlige ansatte og bunnspillere, men enormt givende for de som er gode. Cardone forteller at han aldri har møtt en som er god på det han/hun gjør som ikke var «all in» i arbeidet sitt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Få flere inntekter som er koblet til hverandre. Øk den inntekten du har for øyeblikket og legg til flere inntektsstrømmer. Finn måter du kan legge inn inntektsstrømmer på den jobben du allerede har. En av mine ansatte beviste hva han er god for, og nå jobber han også med folk som er tilknyttet meg, sier Cardone. - Han startet ikke en doughnut-butikk. Mange mennesker går fra en inntektsstrøm til en annen inntektsstrøm, noe som resulterer i to inntektsstrømmer som gjør ingenting.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spar opp 100.000 dollar (775.000 norske kroner), og invester resten. Hvis du bare har spart opp 10.000 dollar, eller 77.500 norske kroner, må du øke inntektene dine, slik at du kan spare mer. Når du kan tjene penger og spare, først da kan du begynne å tenke på å bli rik.

Les også: De beste kryptovalutaene for 2018

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no