Vil servere laks over hele verden

Foto: NTB scanpix.
Foto: NTB scanpix.
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi skal lage minst 1000 Pink Fish, det er målet, sier Ronny M. Gjøse. Med seg på laget har han en kokk og en skipsdesigner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bocuse d'Or-vinner og kokk Geir Skeie åpner onsdag første Pink Fish-restaurant på Steen & Strøm i Oslo, skriver DN.

– I løpet av neste år skal vi åpne ti nye restauranter i Norge, og i 2019 drar vi ut i verden, sier Ronny M. Gjøse, administrerende direktør og medgründer i Pink Fish, ifølge avisen.

Les også: Dette skjer med kroppen når du spiser en Big Mac

Med seg på laget har den tidligere direktøren i Umoe Restaurants også fått kokk, restauratør og Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie, samt investor og skipsdesigner Svein Sandvik fra Fitjar i Hordaland på en frisk idé. Sammen har de tre gründerne satt ut i live et nytt hurtigmatkonsept i Norge.

– Vi skal lage minst 1000 Pink Fish, det er målet, sier Gjøse, ifølge DN.

I første omgang har gründerne investert rundt 70 millioner kroner gjennom Salmon Company as i utvikling av Pink Fish-restaurantene, med hjelp av et konseptselskap i London. Pengene skal ifølge avisen holde til å åpne de første restaurantene i Norge.

Les også: Kraftig norsk laksevekst i USA

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no