Rema 1000 lover å kutte prisene ytterligere: – Vi skal ha de laveste prisene

Dagligvarekjedene Rema 1000 og Kiwi går inn i en ny priskrig. Begge kjeder lover å stå for de laveste prisene.
Dagligvarekjedene Rema 1000 og Kiwi går inn i en ny priskrig. Begge kjeder lover å stå for de laveste prisene.  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rema 1000 svarer på Kiwis priskutt, og lover å senke prisene på sine varer ytterligere. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne uken kuttet Kiwi prisene på 220 varer, med mellom 10 og 40 prosent. Nå lover Rema 1000 å gå enda lavere, skriver Nettavisen.

– Vårt løfte til kundene er å ha bare lave priser. Disse varene får du til markedets laveste priser hos Rema 1000, sier Ann-Kristin Pettersen, informasjonssjef i Rema 1000, til Nettavisen.

Priskuttene gjelder vaske- og hygieneprodukter, men Kiwi sier til avisen at de ikke har merket noe til at Rema 1000 skal ha gått lavere ned i pris enn dem.

– Våre prissjekkere har registrert at de har fulgt Kiwis priskutt i dag, men vi kan ikke se at de har gått under oss på noen av varene, sier kommunikasjonssjef Kristine Aaakvaag Arvin i Kiwi.

Også dagligvarekjeden Coop melder at de nå vil kutte prisene på de samme varene, i sine lavpriskjeder Extra og Obs.

Dagligvarekjedene konkurrerer jevnlig om å tilby de laveste prisene. Nylig kuttet Coop Mega godteriprisen til 30 kroner kiloen.

Les også: Dagligvaregigantene krangler om pris på Twitter: Kiwi-sjefen: – Registrerer at Rema 1000 igjen har fått endret pristestresultat

Les også: Priskrig tar livet av Kiwi i Danmark