Ellingsrud-drapssiktet fortsatt på frifot

Politiet holdt pressekonferanse lørdag. En mann er etterlyst etter drapet på Ellingsrud. Kjetil Moen til høyre og Sturla Henriksbø til venstre. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Politiet holdt pressekonferanse lørdag. En mann er etterlyst etter drapet på Ellingsrud. Kjetil Moen til høyre og Sturla Henriksbø til venstre. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har fortsatt ikke klart å finne den 23 år gamle mannen som er siktet for drap etter en voldsepisode på Ellingsrud i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet mener det var 23-åringen som stakk en mann i 20-årene med en kniv eller noe knivlignende ved T-banestasjonen på Ellingsrud i Oslo torsdag kveld. Mannen døde senere av skadene, og den etterlyste 23-åringen ble siktet for drap.

– Vi leter videre etter den siktede. Vi har fått en del tips om hvor han befinner seg som vi jobber med å få verifisert, sier fungerende leder for voldsseksjonen i Oslo politidistrikt, Kjetil Moen, til NTB.

Den etterlyste er 173 centimeter høy og har rødbrunt hår. Torsdag kveld skal han ha vært iført en grønn jakke, mørk hettegenser og blå dongeribukser. Mannen omtales som en kjenning av politiet.

– Vi jobber videre med avhør, gjennomgang av video og sjekker alt av opplysninger og bakgrunnen til siktede som eventuelt kan lede oss til hvor han befinner seg, sier Moen.

Den siktede mannen og den avdøde skal ha vært bekjente, og politiet tror det var en konflikt mellom dem.