Appene du bør laste ned før ferien

Få med deg de beste severdighetene på billigst mulig måte ved hjelp av de beste reiseappene på markedet.
Få med deg de beste severdighetene på billigst mulig måte ved hjelp av de beste reiseappene på markedet. 
Artikkelen fortsetter under annonsen

Uavhengig av om du skal til utlandet eller på Norgesferie - vi har funnet 5 apper du bør laste ned før du drar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

1. Trip Advisor.

TripAdvisor er for mange en kjent app som brukes flittig uavhengig av hvor man befinner seg. Appen har millioner av anmeldelser på kulturtilbud, restauranter, barer og utflukter. I tillegg sammenligner den priser. Det er forbrukerne selv som anmelder. Jakten på de beste severdighetene kan du dermed overlate til andre.

2. Google oversetter

Tidligere hadde man med seg oversettelses-bok i tilfelle man skulle møte på en restaurantmeny som var vanskelig å tyde, eller dersom man kom til å snakke med en franskmann som ikke kunne engelsk. Nå kan du ha med oversetteren i lomma. Ved hjelp av Google oversetter kan du oversette via bilder eller tekst.

Les også: Google translate skal nå oversette bedre mellom norsk og engelsk

For deg som skal på Norgesferie

3. Tidr

Denne reiseplanleggeren koordinerer alle kollektivtilbud ut fra hvor du befinner deg. Tidr finner informasjon om buss, tog, ferje, T- bane og trikk i alle Norges fylker. Du får angitt ulike reiseforslag i kategoriene reisetid, starttid og ankomsttid ut fra den adressen du ønsker å reise til. Appen skiller også mellom reisene som har minst gange og færrest bytter.

4. UTNO.

Denne appen er et samarbeid mellom NRK og Turistforeningen. Applikasjonen viser deg fotturer, skiturer og sykkelturer i Norge. I turbeskrivelsen kan du finne bilder av turen samt hytter som befinner seg i nærheten. Appen oppdateres jevnlig slik at stadig flere turer legges til.