Pence har ansatt egen advokat i Russland-saken

Visepresident Mike Pence følger etter Trump og har ansatt en advokat som skal bistå ham i etterforskningen om påståtte bånd mellom Russland og Trump-administrasjonen. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB scanpix
Visepresident Mike Pence følger etter Trump og har ansatt en advokat som skal bistå ham i etterforskningen om påståtte bånd mellom Russland og Trump-administrasjonen. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Visepresident Mike Pence får ekstra juridisk bistand til håndtere undersøkelsene om eventuelle bånd mellom Trump-administrasjonen og Russland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Visepresidentens kontor opplyste torsdag at Pence har ansatt advokat Richard Cullen.

– Jeg kan bekrefte at visepresidenten har ansatt Richard Cullen til å hjelpe ham med å svare på forespørsler fra spesialetterforskeren (Robert Mueller), sa hans talsmann Jared Agen.

– Visepresidenten er kun opptatt av sine plikter og å fremme presidentens agenda, og ser fram til en rask konklusjon i denne saken, la han til.

For mindre enn en måned siden ansatte president Donald Trump advokat Marc E. Kasowitz for å få bistand i etterforskningen. Nå følger Pence etter.

Etter at det ble klart at Mueller etterforsker om Trump var personlig involvert i saken i fjor, forventes det at flere i Det hvite hus vil bli kontaktet av Muellers etterforskere.