Kjøpte årets dyreste hytte

STIV PRIS: Eiendommen med den gule fritidseiendommen ble kjøpt for 22. millioner kroner. Foto: Fotoetcetera/Møller & Partners
STIV PRIS: Eiendommen med den gule fritidseiendommen ble kjøpt for 22. millioner kroner. Foto: Fotoetcetera/Møller & Partners
Artikkelen fortsetter under annonsen

I påvente av å finne en kjøper til markedets dyreste fritidseiendom ved sjøen har Pål Terje Gabrielsen selv gjort årets hittil dyreste hyttehandel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er god interesse, men det er ikke helt vilt. De fleste hyttene har gått litt over prisantydning. Av hyttene vi har lagt ut for salg i år, er det bare én vi ikke har solgt så langt, sier eiendomsmegler Tormod Møller i Møller & Partners i Fredrikstad, som har solgt den dyreste ferieboligen ved sjøen hittil i sesongen, til DN.

Ifølge avisen betalte nylig Pål Terje Gabrielsen prisantydningen på 22 millioner kroner for den landfaste strandeiendommen ved Engelsviken, rett nord for Gabrielsens ferieøy og Hankø.

Like sør for sitt nye landsted selger også Gabrielsen det som er det desidert dyreste landstedet ved sjøen som er til salgs i det åpne markedet, skriver DN.

Gabrielsen la i fjor sommer ut landstedet Brattholmen rett ved ettertraktede Hankø ut for salg med en prisantydning på svimlende 60 millioner kroner.

Annonsen ble trukket fra markedet i fjor høst, men i år ble prakteiendommen lagt ut for salg igjen for 48 millioner kroner, skriver DN.

Les også:

Stordalen henter Solheim

- Tror vi går inn i usikkert farvann

Nok en minihytte setter prisrekord

Saken ble først publisert på Hegnar.no