Pål T. Jørgensen refser TV 2-ledelsen

Pål T. Jørgensen uttrykker stor misnøye med TV 2-ledelsen i et internt innlegg med tittelen «Mot en kald jul».
Pål T. Jørgensen uttrykker stor misnøye med TV 2-ledelsen i et internt innlegg med tittelen «Mot en kald jul». Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

TV 2-reporteren er svært misfornøyd med måten nedbemanningsprosessen blir håndtert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

På TV 2s interne diskusjonssider raser utenriksreporter Pål T. Jørgensen mot kompetansekartleggingen som foregår i forbindelse med nedbemanningsprosessen i TV 2 i et innlegg kalt «Mot en kald jul», ifølge Dagens Næringsliv.

«Hva i all verden slags sirkusforestilling er dette? Hvis ledelsen allerede sitter med fasit, har bestemt seg for om jeg er god nok eller ikke, hvorfor skal jeg da gjennom dette tøvet? Svært mange finner hele prosessen direkte ydmykende», skriver Jørgensen ifølge avisen.

Les også: Ytterligere 113 årsverk må bort i TV 2

Fredag skrev Dagens Næringsliv at ansatte må svare skriftlig på rundt 30 spørsmål og selv rangere hvordan de står på ulike fagfelt.

Jørgensen mener kartleggingen er «uverdig» og «ulogisk», og skriver blant annet at flere ansatte er så nervøse at de gråter på jobb. Han skriver også at mange finner prosessen direkte ydmykende, og at opplegget skriker «trynefaktor», ifølge DN.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

TV 2-sjef Olav T. Sandnes sier til avisen at han ikke ønsker å ta interne meldinger ut i Dagens Næringsliv.

– På generelt grunnlag vil jeg si at ett av flere grep for å jobbe mer systematisk med ledelse, kompetanse og organisasjon er at vi nå gjennomfører en kartlegging av medarbeidernes kompetanse i områdene der det skjer endringer, sier Sandnes til DN.

Jørgensen ønsket ikke å kommentere innlegget til avisen.

Les også:

TV 2 varslet kutt på 350 millioner

– TV 2 vil flytte avdeling fra Bergen til Oslo