Pedersen straffet Glimt på direkten

Marcus Pedersen scoret igjen for Strømsgodset lørdag. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Marcus Pedersen var i sentrum for det meste da Strømsgodset slo Bodø/Glimt 2-0 i eliteserien fotball lørdag.

Allerede etter et minutts spill ble spissen lagt ned foran mål etter et Lars-Christopher Vilsvik-skudd.

Straffen scoret Pedersen lett på.

Etter 20 minutter fikk angriperen en kjempesjanse fra ti meters hold. Et dårlig treff sendte ballen en meter over mål.

Snaut halvtimen var spilt da Pedersen fikk en smell i hodet. Han ble liggende nede en stund, men kom seg på beina igjen.

Tre strake

Innbytter Martin Rønning Ovenstad hadde bare vært på banen i noen få minutter da han traff tverrliggeren med et skudd.

Det var Godsets tredje strake hjemmeseier etter 2-2 mot Brann i åpningsrunden.

Pedersen hadde en trøblete sesongoppkjøring på grunn av skade. Han er nå oppe i tre seriemål denne sesongen. Lillestrøms Fred Friday er best med fem.

Suksessbytte

Pedersen ble skiftet ut et kvarter før slutt da Flamur Kastrati kom inn. Det skulle vise seg å være en taktisk fulltreffer.

Kastrati trengte bare halvannet minutt på å avgjøre kampen til 2-0. Det skjedde med en heading etter innlegg fra Vilsvik.

Strømsgodset fortsetter i eliteserien med bortekamp mot Start 1. mai.

Bodø/Glimt er inne i en dårlig periode. Tapet var det fjerde på rad i serien. 2. mai kommer Sarpsborg til Bodø.