Suárez i fyr og flamme for Barcelona

Barcelonas Luis Suárez var i fyr og flamme og scoret fire ganger da Deportivo La Coruna ble slått 8-0 på bortebane onsdag kveld. Foto: Miguel Vidal (Reuters / NTB scanpix)

Barcelona slo kraftig tilbake etter en svak periode og dunket til med 8-0-seier over Deportivo La Coruna på bortebane onsdag kveld.

Uruguayaneren Luis Suárez ble kampens store spiller med hele fire scoringer. Det betyr også at spissen bare har ett mål mindre enn Real Madrids Cristiano Ronaldo i kampen om å bli La Ligas toppscorer.

Suárez gjorde både 1-0 og 2-0 før pause, Målene kom etter 11 og 24 minutter mens Ivan Rakitic la på til 3-0 et par minutter ut i 2. omgang.

Deretter kom det to nye mål fra Suárez i det 54. og 65. minutt. Seks ganger denne sesongen har Suárez scoret tre mål eller flere i en seriekamp. Det er en sterk statistikk.

Lionel Messi ville også være på moroa og la på til 6-0. Målet kom etter 73 minutter og var argentinerens 24. seriemål så langt i sesongen.

På tampen bidro også midtstopper Marc Bartra og den brasilianske spissen Neymar med hver sin scoring. 8-0 er ikke hverdagskost i spansk fotballsammenheng. Det er i hvert fall Barcelonas største seier denne sesongen.