Stordalen avlyser tradisjonsrik 16. mai-fest

Petter Stordalen inviterer vanligvis til spektakulære 16. mai-fester, men må i år avlyse på grunn av sykdom. Bildet er fra festen i 2014 da hovedkontoret til Choice på Frogner i Oslo var ombygget for å ligne de kongelige Slott i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Petter Stordalen inviterer vanligvis til spektakulære 16. mai-fester, men må i år avlyse på grunn av sykdom. Bildet er fra festen i 2014 da hovedkontoret til Choice på Frogner i Oslo var ombygget for å ligne de kongelige Slott i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Petter Stordalen (53) og kona Gunhild (37) avlyser sin tradisjonelle 16. mai-fest. Årsaken er Gunhild Stordalens sykdomssituasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gunhild Stordalen ble i 2014 diagnostisert med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi. Etter en behandling ved en Nederlandsk klinikk har hun fått tilbakefall, noe som ifølge Nettavisen er årsaken til avlysingen.

– Vi må dessverre avlyse 16. mai-partyet i år, men vi håper å komme sterkere tilbake neste år og arrangere fest da, sier Petter Stordalen til VG.

Les også: Gunhild Stordalen forteller at sykdommen er tilbake

16. mai-festene til Stordalen pleier å være av den spektakulære sorten. I 2014 var hele inngangspartiet utenfor Choice-kjedens hovedkontor på Frogner bygd som en kopi av slottet. Årsaken var 200-årsjubileet for grunnloven.

Også i fjor ble den tradisjonsrike festen avlyst på grunn av Gunhild Stordalens sykdom.

Les også: Hederspris til Gunhild Stordalen