Mann kastet alligator inn i hamburgerrestaurant

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 23 år gammel mann fra Jupiter i Florida er tiltalt for å ha kastet en levende alligator inn i en hamburgerrestaurant og deretter forlatt stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i november at Joshua James fant den halvannen meter lange alligatoren i veikanten og klarte å dra dyret inn i bilen, ifølge tiltalen.

Deretter kjørte han til hamburgerrestauranten Wendy's i Loxahatchee i Royal Palm Beach og foretok en bestilling fra bilen. Servitøren ga ham først drikke og snudde seg. Da kastet James seg rundt i bilen, dro fram alligatoren og kastet den plutselig inn gjennom luken, til den ansattes store forskrekkelse.

23-åringens mor Linda James sier til den lokale fjernsynsstasjonen WPTV at sønnen ikke mente noe galt med påfunnet.

– Det var bare et teit påfunn han gjorde. Han er en spøkefugl. Han gjør slike ting fordi han synes det er morsomt, sier hun, og legger til at han kjente en av de ansatte ved restauranten og at han ville utsette dem for en skøyerstrek. På spørsmål om hun tror de ansatte syntes dette var et artig påfunn, sier hun:

– Vel, jeg mener, hvordan kan du ikke mene dette var en skøyerstrek, sier hun.

Bilder fra stedet viser alligatoren sitte inne på gulvet i restauranten. Dyret ble fanget og senere satt ut i naturen igjen.