Anklagde Bill Clinton for overgrep – til kamp mot Hillary

Tidligere utenriksminister Hillary Clinton jobber nå for å bli Demokratenes neste presidentkandidat.
Tidligere utenriksminister Hillary Clinton jobber nå for å bli Demokratenes neste presidentkandidat. Foto: Yuri Gripas / Reuters / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne som anklagde USAs ekspresident Bill Clinton for seksuelle overgrep, sier hun vil delta i en anti-Clinton-gruppe som er dannet av Donald Trumps tidligere rådgiver.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kathleen Willey, en tidligere frivillig ved Det hvite hus, hevder at Bill Clinton befølte henne i en gang ved Det ovale kontor i 1993 da hun kom gråtende til ham, søkende etter en betalt jobb.

Willey sier nå at hun har sagt ja til å bli nasjonal talskvinne for gruppen RAPE PAC, som er dannet av Roger Stone, den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps tidligere rådgiver.

Les også: – Risikerer at Donald Trump atombomber Danmark

Stone sier gruppen vil bli aktiv dersom Hillary Clinton, Bill Clintons kone, blir Demokratenes presidentkandidat i valget i november i år.

– Dette gir meg en større mulighet til å få dette budskapet ut til unge velgere som ikke var født eller husker hva som skjedde, og til kvinnene som har lidd, sier Willey til Reuters.

I en forklaring fra 1998 nektet Clinton for Willeys anklager om at han befølte henne, og han beskrev henne som en person som hadde «vært gjennom mye». Clinton har innrømt å ha hatt utenomekteskapelige affærer med to andre kvinner: Monica Lewinsky og Gennifer Flowers.

Les også: Trump anklager Cruz for valgfusk i Iowa