Jente med én arm adopterte katt med tre bein

Artikkelen fortsetter under annonsen

Scarlette Tipton (2) måtte amputere en arm etter cellegiftbehandling. Nå har hun funnet en venn i kattungen Doc, som bare har tre bein.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Scarlette Tipton (2) ble født med en sjelden form for kreft. Hun har gått gjennom en tøff cellegiftbehandling og er i dag kreftfri, men som følge av komplikasjoner måtte den venstre armen hennes amputeres.

Selv om Scarlette er så godt som frisk, må hun gjennom flere operasjoner. Derfor har familien til Scarlette lenge ønsket å finne en spesiell venn til henne som kan være et lyspunkt i livet hennes når ting blir vanskelig.

– Vi ville gjerne gi henne et kjæledyr som hun kan relatere til når hun vokser opp, og føle at hun deler et spesielt bånd med, sier Simone Tipton, Scarlettes mor, til ABC News.

Les også: Sofie løper med protese

Fant sjelevenn på julaften

På selveste julaften finner familien endelig det de har lett etter så lenge. På et hjelpesenter for skadde dyr i San Jancinto i California bor det en liten kattunge på bare tre måneder som har amputert høyre forbein.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Da hun kom inn til oss hadde hun en katastrofal skade, sier Eileen Sanders fra Riverside Countys departement for dyretjenester til ABC News.

Les også: Rekordmange hjemløse katter har fått ny familie

Samme type «auau»

Scarlette legger raskt merke til hva hun og kattungen har til felles.

– Hun la merke til at katten hadde flere stifter langs den ene siden og hun pekte på det og sa «auau». Da sa jeg at «ja, katten har auau på samme måte som du har auau». Så la hun hånden sin på skulderen der armen hennes skulle vært og sa: «Ja, auau», forteller mor Simone Tipton.

Dermed er det ingen tvil om at kattungen skal bli med familien Tipton hjem.

Les også: Bo midt blant dyrene

Skal kalle kattungen Doc

På hjelpesenteret har de kalt kattungen for Holly. Nå er det Scarlettes tur til å velge et navn til sin nye venn. Hun lander på Doc.

– Doc McStuffins er hennes favoritt tegneserie på TV. Også har jo både hun og katten hatt veldig mye med doktorer å gjøre, så vi tenkte at det vil være et passende navn, sier faren til Scarlette, Matthew Tipton, til ABC News.

Les også: Katter skal bringe turister tilbake til Brussel