Stjernen: – Det var et helvete

Andreas Stjernen hoppet svakt i kvalifiseringen, men var heldigvis forhåndskvalifisert. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Andreas Stjernen hoppet svakt i kvalifiseringen, men var heldigvis forhåndskvalifisert. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oberstdorf (NTB): Andreas Stjernen slapp å måtte kvalifisere seg til åpningsrennet i Oberstdorf. Men den forhåndskvalifiserte trønderen imponerte ikke med 50.-plass i kvaliken mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er tiendeplass i verdenscupen etter sju av ni renn som gir Stjernen garantert plass i tirsdagens renn i Schattenbergbakken.

– Det skal ikke ha så mye å si om du er nummer ti eller elleve, for du skal være god nok til å kvale inn til rennet. Du får litt mer ro. Å komme til Oberstdorf med ro og vite at du ikke trenger å kvalifisere deg, er veldig greit, sier Stjernen.

Han glemmer ikke hoppukedebuten i 2012/13.

– Jeg har vært med en gang tidligere og da husker jeg det var et helvete å møte opp til kvaliken, mimrer Sprova-hopperen.

– Jeg var med i alle rennene, men ble stort sett mellom 30 og 35. Jeg ble slått i alle duellene, sukker Stjernen videre. (©NTB)