Restaurantopplevelsen som ikke ligner noe annet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med « Le Petit Chef» løper en bitteliten kokk rundt på tallerkenen din og lager maten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er det ikke rom for småprat mens du venter på maten. Du vil mest sannsynlig bruke tiden på å stirre ned på tallerkenen.

De belgiske kunstnerne Antoon Verbeeck og Filip Sterckx står bak selskapet «Skullmapping» som stadig får flere oppdrag i å underholde restaurantgjester med deres «Le Petit Chef».

Se også: Prøv blomster i maten

Ved hjelp av 3D-prosjektering på middagsbordet får gjestene se den lille kokken løpe rundt på tallerkenen og lage maten.

I videoen øverst i artikkelen er det fiskesuppen bouillabaisse som skal trylles frem. Og kokken må selvsagt kaste fiskesnøret ut i havet (bordet), og slåss mot en blekksprut som dukker opp fra dypet.

Les også: Syv rare res­tau­ran­ter

Når den lille kokken har gjort jobben sin, får gjestene servert ekte bouillabaisse foran seg.

Foreløpig er ikke «Le Petit Chef» knyttet opp mot én spesiell restaurant. Teknologien leies ut i perioder til ulike restauranter og evenementer. Men om du får sjansen til å se den lille kokken i aksjon, la den ikke gå fra deg!

Se også: Snart kommer maten flyvende