Detaljer om skader kan bli viktige i Tina-avhør

Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

 Detaljer om Tina Jørgensens skader kan bli svært viktige når politiet skal avgjøre hva som er sant og hva som er løgn i avhørene av de siktede.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge opplysninger VG har fått, blir kuttskader 20-åringen var påført ansett for å være svært interessante. Flere kilder sier til avisen at disse skadene mest sannsynlig ble påført med kniv.

– Vi kommenterer ikke skadene på henne. Det eneste vi har sagt, er at hun ble drept av stump vold mot hodet, sier politiinspektør Ernst Rossebø i Rogaland politidistrikt.

Les også: Politiet: – Tina-saken har preget oss i 15 år

Når de fire siktede forklarer seg om de vet om hvordan Tina Jørgensen døde, er det avgjørende for politiet å sjekke om forklaringene stemmer overens med det de allerede vet om hva Jørgensen ble utsatt for.

Les også: 36-åring skal være utpekt som Tinas drapsmann

Tina Jørgensen forsvant sporløst 24. september 2000 etter å ha tilbrakt kvelden på byen i Stavanger sammen med kjæresten. 26. oktober samme år ble hun funnet død ved en tilfeldighet i en dreneringskum ved Bore kirke på Jæren. 16. og 17. september i år ble fire menn pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap på 20-åringen. Alle nekter straffskyld.