Clinton morer seg over Trumps kampanje

Trump fikk gjennomgå i parodi på The Tonight Show With Jimmy Fallon. Se video!
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hillary Clinton, som håper å bli Demokratenes presidentkandidat, sier hun morer seg stort over republikanske Donald Trumps kampanje.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Clinton deltok onsdag kveld som gjest i Jimmy Fallons Tonight Show på NBC. Fallon spurte henne om hvor lenge hun tror Trump holder ut i kampen for å bli republikanernes presidentkandidat i november neste år.

– Vel, hør her. Jeg tror han vil holde det gående så lenge han selv ønsker. Derfor vil han også gjøre det han kan ut av situasjonen. Jeg koser meg med å se på, sa Clinton.

Se video øverst i artikkelen!

Publikum i salen begynte å le med henne, og hun la til at hun synes Trumps kampanje er «utrolig». Hun sa hun kunne se for seg et møte der Trump som president drar til Moskva og ting ikke går helt som planlagt.

Les også: Trump mot røkla i republikansk TV-debatt

Clinton har som regel forsøkt å styre unna alle diskusjoner om Trump, men onsdag kveld deltok hun i Fallons innøvde sketsj «Trump ringer til Hillary». Hun måtte også snakke om både Trumps hårpryd og sin egen frisyre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: Trump: – Jeg har ikke tupé!

Trump har også deltatt på Fallons TV-program, og da nektet han Fallon å berøre den særegne frisyren. Clinton var mer forståelsesfull og spurte Fallon om han ville ta på håret hennes.

– Vil du kjenne på håret mitt? spurte hun.

– Selvsagt, svarte Fallon, som tok på håret hennes og konstaterte at «det er ekte og har bølger, er fantastisk, og lukter godt».

– Du kan ikke si det samme om fargen. Men håret er ekte, påpekte Clinton.

Se også: – Vi blir ledet av veldig, veldig dumme mennesker