Spa-hotell i Norge som får deg til å glemme alt annet

<p>Badstu med utsikt på Kragerø Resort. Foto: Kragerø Resort / Booking.no</p>
Badstu med utsikt på Kragerø Resort. Foto: Kragerø Resort / Booking.no

Det er ikke nødvendig å reise til Tyrkia, Marokko eller Finland for etterlengtede og styrkende spa-opplevelser når vi har mer enn nok å velge mellom her hjemme.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Det er ikke godt å si om det skyldes det kalde klimaet her oppe i nord, men nordmenn har for lengst lagt sin elsk på spa. Stadig flere av oss har fått smaken på å reise på «spa-weekend», der hverdagens kjas og mas blir etterlatt utenfor inngangsdøra til fordel for et luksusavbrekk med massasje, pleie og forfriskende bad i avslappende omgivelser.

Den opprinnelige betydningen av ordet «spa», er ifølge Store norske leksikon et badested med helsebringende mineralbad. I moderne form er spa blitt navnet på et hotell, et feriested eller et annet etablissement som frister med blant annet massasjebad, gytjebad og mineralbad, kombinert med et rikholdig tilbud av kroppspleie og velvære.

Vi har samlet en liste over noen av de mest populære norske spa-hotellene som holder åpent, der du kan koble av med venner, familie, kjæresten eller i eget fortreffelig selskap:

Spa med fjellutsikt på Norefjell Ski & Spa

Foto: Norefjell Ski & Spa / Booking.no
Foto: Norefjell Ski & Spa / Booking.no

Norefjell Ski & Spa ligger på Norefjell Skisenter, har vunnet flere priser og utmerkelser, og kan friste med spa der du kan kombinere en tur i boblebadet med imponerende utsikt mot høyfjellet. På en skyfri dag kan du til og med se helt til Gaustatoppen.

Flere av behandlingene her henter inspirasjon fra nordisk natur, og du finner elementer som event-dusjer, fotbad, et rikt utvalg av boblebad og badstuer. Kronen på verket må sies å være utendørsspaet som frister med varmt boblebad. De ulike behandlingene finner sted i 6. etasje der du kan velge fra en rikholdig meny, mens velvære er stikkordet i etasjen over.

Norefjell Ski & Spa kan blant annet tilby følgende pakke:

Tid for hverandre

Pris: 3790 kroner (to personer)

Foto: Norefjell Ski & Spa
Foto: Norefjell Ski & Spa

Dette er pakken for par som vil tilbringe tid sammen i naturskjønne omgivelser på Norefjell og nyte godt av spabehandlinger for kropp og sjel. Prisen inkluderer følgende:

 • Overnatting i suite med frokost
 • 1 flaske Prosecco og konfekt
 • Badekåpe, tøfler og massasjeolje
 • Inngang til Velvære Spa

Ved kjøp av pakken tilbys det 10% rabatt på alle spabehandlinger. Verdt å merke seg at pakken gjelder fra 16. august til 14. november 2020 og fra 18. april til og med 18. november 2021.

Her kan du booke deg spa-weekend på Norefjell Ski & Spa.

Snitteverntiltak ved Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa oppgir på sin hjemmeside at de har innført følgende tiltak for smittevern:

Vi følger med på alle anbefalinger, råd, veiledere og regler som blir gitt av offentlige myndigheter i forhold til Covid-19. Vi er alltid oppdatert og gjør de tiltak det er behov for.

– Våre gjester og ansattes sikkerhet, er vår største prioritet. Det innebærer at vi først rengjør ditt hotellrom når du har sjekket ut. Bor du over en lengre periode, avtales rengjøring med resepsjonen eller housekeeping direkte.
– Vi vasker hendene ofte og bruker håndsprit som er plassert flere steder på hotellet. Dette inkluderer plasser med kontaktflater som er i hyppig bruk.
– Vi rengjør regelmessig fellesområder og kontaktflater som er hyppig i bruk.
– Vi holder minst en meter avstand til hverandre.
– Vi forsøker alltid å danne så lite kø som mulig, områder hvor kø dannes er markert opp med en meters avstand.
– Vi har innført egne frokosttider for å minimere kø og antall gjester på samme tid i restauranten. Kontakt resepsjonen på plass for å få tildelt din frokosttid.
– Vi har innført restriksjoner på antall gjester i Bøseter Bad & Trening og Velvære Spa. I Velvære Spa har vi innført egne tider som må forhåndsbookes via spa@norefjellskiogspa.no eller 32 14 82 80.

– Vi informerer deg om våre rutiner om du ønsker det.

– Vi holder oss hjemme om vi kjenner oss syke og oppfordrer deg som gjest til å gjøre det samme.

– Nordic Choice Hotels følger restriksjonene og rådene til nasjonale helsemyndigheter for å minimere smittespredningen av Covid-19 og gjør vårt ytterste for at det skal være sikkert for deg som gjest å bo hos oss.

Kilde: Norefjell Ski & Spa

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Velvære i vannkanten på THE THIEF

Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief
Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief

Ute på Tjuvholmen i Oslo ligger designboutiquehotellet The Thief som kan friste med intet mindre enn 800 kvadratmeter med velvære. De er selv ærlige på at de har stjålet de beste idéene fra verdensberømte spakulturer i Tyrkia, Tyskland, Finland og Marokko. Dersom du er gjest på hotellet, kan du delta på rensende badstueritualer.

Selve omgivelsene er tydelig inspirert av nordlys og norsk natur. Atmosfæren her er mer nøytral sammenliknet med mange andre spa for å kunne tiltrekke seg både kvinner og menn. Her kan du for eksempel nyte en tyrkisk hamam-opplevelse, stifte bekjentskap med marokkansk leirebehandling, få en ansiktsrens eller etterlengtet ryggmassasje.

The Thief kan friste med tre ulike pakker:

Thief Spa Luxury Day

Pris: 1495 kroner

Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief
Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief

Denne pakken inkluderer 90 minutter tilgang til Thief Spa, i tillegg til badekåpe, tøfler og håndkle. Pakken byr på 50 minutters klassisk massasje, fulgt av en to-retters lunsj. Merk at pakken gjelder fra mandag til onsdag.

Thief Spa Luxury Day Evening

Pris: 1795

Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief
Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief

Denne spapakken, som finner sted kveldstid, inkluderer 90 minutter tilgang til Thief Spa, samt badekåpe, tøfler og håndkle. Som dagpakken får man nyte 50 minutter med klassisk massasje, før det hele avsluttes med et tre-retters måltid som hotellet selv beskriver som «global skandinavisk opplevelse». Merk at pakken gjelder fra mandag til onsdag.

Thief Spa Rejuvenate

Pris: 1495 kroner

Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief
Foto: Studio Dreyer Hensley / The Thief

Rejuvenate-pakken inkluderer 90 minutter tilgang til Thief Spa, samt badekåpe, tøfler og håndkle. Her får du 50 minutters ansiktsbehandling fra Babor, med en to-retters lunsj som smakfull avslutning. Merk at pakken gjelder fra mandag til onsdag.

Hvorfor ikke kombinere spa med hotellopphold? Les mer og bestill overnatting på The Thief her.

Smitteverntiltak ved The Thief

The Thief oppgir (på engelsk) på sin hjemmeside at de har innført følgende tiltak for smittevern i Thief Spa:

We strictly follow the regulationsset by FHI regarding infection control and covid-19 -and have come up with a safe solution for our guests and staff.

There is a limited number of people who can use the spa at the same time

Entrance to THIEF SPA must be booked prior to arrival

You will be allocated a time slot in advance which is limited to 90 minutes per stay per person during your stay

Thorough body wash is required before entering the facility. Shower naked and use soap and shampoo.

Do you have symptoms of cough, respiratory infection,fever or the like? Do not attend treatment or use the spa. Please contact the spa reception.

Keep a minimum of 1 meter distance to other guests and employees.

Clean hands frequently -use disinfection stations. Avoid touching surfaces if possible.

There will be signs at each facilitywith a maximum number of people.

In the sauna, steambath and pool, people from the same household can sit together. Otherwise, a minimum of 1 meter distance applies between each guest.

There will be no serving of coffee, fruit, tea or water. Bring your own drinking bottle

We do not offer salt scrub and the ice maker is not running

Our staff disinfect all facilities after use so that you feel safe when you visit us.

Kilde: The Thief

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Kos med peis på Hotel Union Geiranger Bad & Spa

Foto: Hotel Union Geiranger / Booking.no
Foto: Hotel Union Geiranger / Booking.no

Fire kilometer unna Flydalsjuvet ligger Hotel Union Geiranger Bad & Spa med utsikt over Geirangerfjorden. Hotellet ble bygget i 1891, opprinnelig oppført i tre med inspirasjon fra dragestilen. Siden har det vært ombygd og utvidet en rekke ganger, og i 1979 ble det siste som sto igjen av det opprinnelige trebygget fjernet.

Siden 2008 har hotellet kunnet friste med et topp moderne spa-anlegg som inkluderer både innendørs- og utendørsbasseng, badstue og boblebad, i tillegg til en rekke behandlingstilbud. Hotellets spa legger seg på en mer intim atmosfære og kan blant annet friste med spa-frokost som serveres i peisestua. Barna har tilgang til et eget område med sklier og leker, og hotellet sørger for barnepass dersom de voksne ønsker litt tid for seg selv.

Bestill overnatting og spa på Hotel Union Geiranger her.

Smitteverntiltak ved Hotel Union Geiranger Bad & Spa

Hotel Union Geiranger Bad & Spa oppgir følgende på sine nettsider:

Smittevernreglane gjer at berre gjester som bur hos oss kan benytte seg av Union Spa. Her vil du kunne nyte avlappingsromma med servering av spa-frukost (på bestilling dagen før), kaffi og te. Våtromsdelen med sauna, varmebad, steamrom, fotbad og hydrawalk er også no tilgjengeleg.

Sjå detaljar for behandlingar i eigen spa-meny under.

Symjebassenget er ope for bading og oppvarming før behandling. Vi fyrer i peisen for å skape den gode stunda for deg. Vi minner om at garderober, sauna og dusj i Union Bad er stengt.

Behandling

Vi ber om at alle behandlingar blir bestilt før du kjem til oss, og at du tek kontakt med sparesepsjonen for tips og råd om kva du bør velje. Spagarderobene våre er opne, men vi ber deg om å møte opp i god tid, ferdig dusja og med badekåpe og slippers på.

Gjer vel å halde god avstand når du ventar i sparesepsjonen.

Spameny
I behandlinga er inkl. inngang i Spa-avdelinga med redusert tilbod på grunn av restriksjonane.

Bad
Smittevernreglane gjer at berre gjester som bur hos oss kan benytte seg av Union Bad. Du er velkommen til å nyte Union Bad med god avstand til andre som ikkje er i same familie/gruppe.Opningstidene er som før frå kl. 06.00 – 23.00.
Vi ber om at alle møter opp ferdig dusja, med badekåpe og slippers på. Bruk gjerne handdukar frå rommet, og få nye i sparesepsjonen/hovudresepsjonen ved behov. Garderobene i Union Bad er framleis stengt. Pass på å halde avstand på badekåper og badetøy som du heng frå deg.

Smittevernsreglane gjer at vi må avgrense talet på gjester i bassenget samtidig, maks 25 inne og 15 ute samtidig. I barnebassenget kan inntil 2 familiar med 3 personar kvar vere.

For at flest mogleg skal kunne bruke bassenget, ber vi om at besøket blir avgrensa til 30-45 minutt.
Dersom det er fullt, ver snill å vente på tur.

Hotellgjester som ikkje ønskjer å bade, kan ikkje vere inne i bassengområde.

Servering i Union Bad & Spa

På grunn av restriksjonar må spafrukost bestillast kvelden før innan kl. 18.00 i sparesepsjonen. Du kan gjere det via epost til spa@hotelunion.no, telefon 70 26 83 23 eller kontakte oss i sparesepsjonen. Du kan få kjøpt eiga vannflaske til bruk under opphaldet ditt i sparesepsjonen. Det er ikkje tillatt å ta med eigne drikkeflasker/drikkevarer i Union Bad & Spa.

Dersom du ønskjer mat eller drikke utanom dette, anbefalar vi Kafé Løsta ved sparesepsjonen. Her finn du enkle rettar og noko å drikke, og kan gjerne møte i badekåpe.

Kilde: Hotel Union Geiranger

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Nordens største spa på Farris Bad

Foto: Farris Bad
Foto: Farris Bad

Farris Bad på Fritzøe Brygge i Larvik kan skilte med det som er Nordens største spa-avdeling på mer enn 2500 kvadratmeter. Dette er det eneste hotellet som har etablert et spa på en ekte, mineralholdig kilde der friskt og næringsrikt kildevann strømmer opp i hotellets egen kildevannsgrotte fra 55 meters dyp.

Her kan du nyte fantastisk utsikt mot havet og velge mellom 50 ulike behandlinger med stor variasjon i innhold, varighet og effekt innen alt fra hudpleie og klassisk massasje til Hamam for to og Rhassoul Deluxe.

Farris Bad kan friste med pakker som alle inkluderer overnatting og frokost, inngang til spa, saunaritualer og yogatimer. For tiden er disse pakkene aktuelle:

Høstkampanje

Pris: Fra 1495 kroner per person

Foto: Farris Bad
Foto: Farris Bad

Denne spesielle høstpakken gir deg muligheten til å bytte ut en kjølig høstdag med deilig spa-varme og få oppleve leirebehandlingen Rhassoul som foregår slik: Først skrubber du huden i en varm, privat dampbadstue for deretter å påføre myk leire. Til slutt avsluttes behandlingen med en dusj. Resultatet er strålende fornøyd hud og sjel.

Høstkampanje kan bookes mellom 21. august og 30. november 2020.

Merk at fra-pris gjelder per person i delt dobbeltrom.

Jobb + spa

Pris: Fra 1395 kroner per person

Foto: Farris Bad
Foto: Farris Bad

For deg som har litt fleksibel arbeidstid, kan det jo være midt i blinken å kombinere jobb med et forfriskende, avslappende og deilig besøk i spa. Pakken kan bookes mandag til torsdag hele året gjennom, det følger med frokost til rommet og med i pakken får du tapasmiddag i Seaside Lounge and Foodbar samt kaffe/te hele dagen inkludert i romprisen.

Merk at fra-pris gjelder per person i delt dobbeltrom.

Jentetur

Pris: Fra 1815 kroner per person

Foto: Farris Bad
Foto: Farris Bad

Dette er pakken for gode venninner – unge som gamle – som virkelig skal kose seg sammen i avslappende spa med havutsikt. Pakken inkluderer rom med frokost, to-retters middag, ansiktsmaske og spa-kit med Babor-produkter.

Golfdrøm

Pris: Fra 1805 kroner per person

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com

Bruk dagen i full konsentrasjon – ikledd lykkeskjorten og med den beste kølla i hånden – på golfbanen, og så topper du det med et spa-besøk etter endt runde. Som unik fordel ved å kjøpe pakken, får du også tilgang til tee-off-tider før alle andre.

Golfdrøm-pakken inneholder overnatting med frokost, to-retters middag og greenfee på Larvik Golfklubb med baguettelunsj inkludert på banen.

Ventetid

Pris: Fra 2270 kroner per person

Foto: Farris Bad
Foto: Farris Bad

Denne pakken er like tilrettelagt for mor som for følge, der tanken er at paroppholdet skal ha en romantisk ramme mens man venter på at et nytt kapitel i livet skal starte. Hotellet sørger for å gjøre det litt ekstra hyggelig på værelset, den gravide får en spesielt tilrettelagt gravid-massasje og sammen nyter man deilige måltider.

Pakken inneholder overnatting med frokost, gravid-massasje, forfriskende eplemost og sjokoladehilsen på rommet, to-retters middag og spa-kit med produkter fra Babor.

Sjekk ut samtlige pakketilbud på Farris Bad og bestill det som frister mest.

Smitteverntiltak ved Farris Bad

Farris Bad har tatt i bruk forbedrede rengjørings- og sikkerhetsprosedyrer:

 • Overnattingsstedet rengjøres med desinfiserende middel
 • Overnattingsstedet bekrefter at det er innført ekstra renholdstiltak
 • Prosedyrer for sosial distansering er på plass
 • Individuelt innpakkede måltider er tilgjengelige
 • Gjestene tilbys kostnadsfri håndsprit

Kilde: Farris Bad

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Romantisk spa med suite på Kragerø Resort

Pris: 4320 kroner (to personer)

Foto: Kragerø Resort
Foto: Kragerø Resort

Like ved siden av Kragerø Golfklubb og 400 meters spasertur unna Stabbestad fergekai ligger Kragerø Resort, 15 minutter med ferge utenfor Kragerø sentrum. Her kan du velge mellom behandlingstilbud som ansikts- og kroppsbehandlinger, massasje og algebad, i tillegg til stedets egne signaturbehandlinger.

Du kan velge mellom å nyte utendørs eller innendørs jacuzzi, teste ut avspennende caldarium, og veksle mellom kaldkulp og badstue. Steambadet gir besøkende en varm og avslappende opplevelse som åpner og renser porene, mens du i bassenget kan svømme innenfra og ut til utsikt over det som må sies å være en av Norges vakreste skjærgårder.

(Saken fortsetter under)

Foto: Kragerø Resort
Foto: Kragerø Resort

Etter en deilig dag med velvære for kropp og sjel, er det perfekt med en gastronomisk opplevelse. Hos «Restaurant Stråholmen», som ligger 70 meter over havet med skjærgårdsutsikt, kan kjøkkensjefen friste med retter bygget på sesongens råvarer av lokal opprinnelse.

For 4320 kroner får du en overnatting i flott suite, en deilig frokostbuffet og toretters-middag, entré til lekker spaavdeling, basseng og treningsavdeling. Pakken omfatter to personer. NB! Spabehandling er ikke inkludert, men kan bestilles.

Les mer og bestill deg en dose sparomantikk i suite på Kragerø Resort via YouWish.

Smitteverntiltak ved Kragerø Resort

Innsjekk/ utsjekk

Innsjekk og utsjekk foregår som normalt. Hotellet ber deg vise hensyn til andre gjester og ansatte og alltid holde minimum en meter avstand.

Bespisning / I Restauranten

I Sølvodden Mat & Bar kan du nyte enkle retter med smaker bygget på Italiensk og Amerikansk matkultur. Du kan velge om du ønsker å spise i Restauranten eller ta med maten som take away. Bordene i restauranten er plassert slik myndighetene anbefaler og menyen finner du ved å holde kamera på telefonen din over QR – koden som er tilgjengelig på alle bord.

Det vil være desinfiseringsmiddel og engangshansker tilgjengelig for alle bord. Bord, stoler og andre overflater vil desinfiseres regelmessig

Spa

Vårt spa og bassengområde holder åpent med forbehold om at situasjonen vedrørende Covid-19 forholder seg stabil. Merk at tid må reserveres for bruk av spa. Ta kontakt på resepsjon@krageroresort.no for reservasjon av tid.

Treningsrom

Kragerø Resort viser gjerne til fine turområder utenfor og i området rundt hotellet. Her har du tilgang på både blåløype og kyststi, sykkelløyper og golf. Treningsrommet holder åpent med begrenset kapasitet.

Rengjøring av hotell, rom og fellesområder

Toaletter, heis, trappeoppganger og fellesområder vaskes og desinfiseres regelmessig. Alle overflater, håndtak og andre berøringsflater på rom rengjøres med desinfiserende middel. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å la rom stå ubrukte i 3 til 4 dager før de igjen benyttes.

Kilde: Kragerø Resort

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

UNESCO-vernede omgivelser ved Røros Hotell

Pris: 2590 kroner (to personer)

Foto: Røros Hotell
Foto: Røros Hotell

Omgitt av fjell i Trøndelags historiske gruveby, ligger det moderne Røros Hotell, regionens største hotell. I Røros, som i 1980 ble tatt opp på UNESCOs liste over verdens mest bevaringsverdige kulturminner, kan du enkelt sette rammene for en romantisk helg – eventuelt overraske noen du er glad i – med en avslappende pause fra hverdagen, der spa og deilig mat i flotte omgivelser står i fokus.

Hos Røros Bad & Velvære kan du nyte boblebad, utendørsbasseng og jacuzzi. Utendørs holder boblebad og bassengene 36 grader hele året rundt. Det innendørs svømmebassenget er solide 27 meter langt.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Og mens du koser deg i 32 plussgrader varmt basseng, kan du nyte utsikten mot den ikoniske kirken Bergstaden Ziir.

For 2590 kroner for du en pakke for to personer som inkluderer følgende:

 • En overnatting på flott dobbeltrom
 • Middag på kvelden
 • Frokostbuffet
 • Entré til spaavdeling og basseng

Spabehandling er ikke inkludert, men kan bestilles.

Pakken «Romantikk på sparesort» kan eventuelt brukes til opphold ved Kragerø Resort eller Vann & Spa Hotell ved Gullmarsjfjorden utenfor Gøteborg.

Les mer og bestill et spaopphold på Røros Hotell via YouWish.

Merk: Hotellet har per 28.10.2020 ikke oppgitt egne smittevernstiltak. Sjekk med hotellets hjemmesider eller ta direkte kontakt for informasjon.

Balsam for kropp og sjel på Rømskog Spa & Resort

Foto: Rømskog Spa & Resort / Booking.no
Foto: Rømskog Spa & Resort / Booking.no

Kun en halvannen times kjøretur utenfor Oslo og Gardermoen ligger Rømskog Spa & Resort vakkert til i hjørnet av Viken. I hjertet av hotellet, bygget i 2008, ligger spaavdelingen der saltvannsbassenget er utstyrt med store vinduer som gir deg praktfull panoramautsikt ut mot sjøen Vortungen.

Stedet har seks behandlingsrom, avslappingsstuer, utendørs saltvannsbasseng, varme og kalde innendørsbasseng og en utendørs sauna liggende nede ved vannkanten. Behandlingstilbudet innbefatter blant annet ansiktsritualer, øyebehandling, kroppspeeling, massasje og Thalgo Spa-behandling.

Les mer og bestill overnatting på Rømskog Spa & Resort via Booking.no.

Snitteverntiltak ved Rømskog Spa & Resort

Rømskog Spa & Resort har stort fokus på smittevern. Nedenfor kan du lese om hotellets tiltak:

Restaurant
I restauranten er det 2 meter mellom hvert bord. Du vil også oppleve økt fokus på renhold samt bruk av antibac før og etter ditt måltid. Alle måltider blir servert på tallerken.

Spa avdelingen er åpen.
Vi har stort fokus på smittevern og det vil bli vasket hyppig samtidig må folk følge regler fra myndighetene om å holde avstand, vaske hender ofte og det kan kun være personer fra samme selskap i samme basseng eller badstue samtidig. Ved stor pågang ønsker vi at dere ta hensyn og lar alle nyte av fasilitetene. Vi håper og tror at folk selv tar ansvar og selv skjønner viktigheten med dette.

Spa behandlinger
Behandlingsrommene blir grundig vasket mellom hver gjest. Terapeuten bruker godkjent munnbind. Er du i risikogruppen så kan vi dessverre ikke utføre behandling på deg inntil videre.

Rom og fellesarealer
Rommene rengjøres nøye. Alle overflater rengjøres med desinfiserende midler. Alle fellesareal som toaletter, lobby, trapper rengjøres oftere enn normalt og desinfiseres flere ganger om dagen. Vi har i tillegg satt ut flere antibac stasjoner rundt omkring på hotellet.
Hold avstand og vis hensyn.

Kilde: Rømskog Spa & Resort

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Unik opplevelse på Solstrand Hotel & Bad

Foto: Solstrand / Booking.com
Foto: Solstrand / Booking.com

Med sin strålende utsikt over Bjørnefjorden 30 kilometer utenfor Bergen, kan Solstrand Hotel & Bad tilby spa-fasiliteter med treningsrom, innendørs- og utendørsbasseng, samt tre badstuer. Hotellet ble bygget i 1896 og er blitt drevet av samme familie siden 1929.

Med treverk i eik og bjørk, kleberstein og skifer har spaet hentet inspirasjon fra skandinavisk natur. Alle boende gjester og spagjester nyter fri adgang til velværeavdelingen. For å bevare opplevelsen av ro og velvære er ikke avdelingen åpen for andre utenforstående.

Fra hele spaet kan du nyte utsikten over fjorden. Og hvis du vil avslutte med en skikkelig dukkert, så inviterer badebryggen like nedenfor hotellet til et forfriskende fjordbad – året rundt.

Her kan du bestille deg langweekend på Solstrand Hotel & Bad.

Smitteverntiltak ved Solstrand Hotel & Bad

Hotellets velværeavdeling med tre basseng og tre badstuer er åpen for hotellers boende og for dag-spa gjester. Gjester påminnes om viktigheten av å holde 1 meters avstand, og boende gjester oppfordres til å skifte til badekåper og tøfler på hotellrommet istedenfor i fellesgarderoben.

I badstuene lyder anmodningen at det ikke skal være mer enn fem personer til stede om gangen.

Spa-avdelingen holder åpent for boende og dag-spa gjester. Spaet følger bransjestandard for smittevern med økt fokus på håndhygiene, holde anbefalt avstand samt ekstra renhold på alle berøringsflater. Om ønskelig kan terapeutene bruke munnbind under behandling.

Kilde: Solstrand Hotel & Bad

Merk: Denne informasjonen er sist oppdatert 28.10.2020. Sjekk med hotellets hjemmesider for eventuelle endringer.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.