Sjekk ut disse hotellene i Kroatia

Kroatia er et av sommerens hotteste reisemål. Bestill ferien nå!

Kroatia er en perle ved Adriaterhavet. Det krystallklare vannet lokker fram badegleden hos de aller fleste. Du kan hoppe i havet fra klippene, eller vasse uti fra en av de mange strendene.

Maten er det heller ingenting å si på. Landet byr også på deilig lokalprodusert vin. Ettersom Kroatia grenser til Italia, finner du kulinariske perler fra nabolandet på mange av menyene.

Les også: Dette er verdens beste hoteller

Her får du noen av de beste hotellene Apollo har i sitt program. Nyt ferien her, eller hva med å skreddersy din egen reise?

Du kan for eksempel tilbringe noen dager på en av øyene, og tenke på at det var her stjerner som Sophia Loren pleide å feriere.

Hvar er en av de største øyene i den kroatiske skjærgården, og den mest solrike.

Bo i Dubrovnik, byen som står på UNESCOS liste. Velger du Split, tar du turen innom grønnsaksmarkedet og handler deilig frukt på vei til stranden.

Hvis en uke blir for lenge, kan du også bestille en langhelg.

Dubrovnik Palace: Flere stjerner har valgt seg dette hotellet, som selvsagt har eget spa. Du har utsikt over Adriaterhavet og noen kilometer fra sentrum. Hotellet har egen strand og ble renovert i 2014.


Grand Villa Argentina ligger i Dubrovnik, og her kan du spasere inn til gamlebyen. Hotellet har egen strand og et stort bassengområde. Den vakre hagen får skryt av gjestene på Tripadvisor.

Le Meridien Lav i Split byr på deilig luksus og utsikt over havet. Her kan du også slappe av på hotellets eget spa, eller hva med å ta en yogatime?

Tidligere gjester anbefaler å bestille rom med utsikt til marinaen, ifølge Tripadvisor.

Radisson Blu Dubrovnik ligger litt utenfor byen. Hotellet har flere strender, stort bassenganlegg og eget spa. Dette er et relativt nytt hotell, som ble bygget i 2009.

Les mer om kulinariske Kroatia på Apollos blogg.

Les også: De 10 beste strendene i Hellas

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.