Drømmer du om å oppleve Premier League på nært hold?

Å se fotball i England er mange fotballelskeres drøm. Hvert år tar over 90.000 nordmenn turen til England for å oppleve verdens beste liga på nært hold. Vi forteller deg hvorfor, og hvordan du enkelt blir en av dem.

Det finnes ingen dårlige kamper i Premier League. Uansett hvilket lag du holder med er det en helt unik opplevelse på nært hold. Stemningen på hjemmebane er uslåelig, atmosfæren før og etter kamp er noe helt spesielt – og kampen i seg selv er en fest du sent vil glemme.

Likevel kvier mange seg for å realisere drømmen, grunnet negative opplevelser med useriøse aktører og myter om skyhøye priser. Vi har derfor samlet de ultimate tipsene om hvor enkelt du sikrer deg årets opplevelse – og hvorfor du burde gjøre det.

Apollo har fotballturen du drømmer om

Kvalitet fra A-Å

Premier League har i over 25 år vært verdens beste fotballiga, og mange vil påstå at den virkelig er i sitt ess akkurat nå. Liverpool har forsterket spillerstallen sin og bare i Manchester finner man ikke bare ett, men to av verdens mest ikoniske fotballag – Manchester United og Manchester City. Det generelle nivået i ligaen er alltid høyt, derfor spiller det heller egentlig ingen rolle akkurat hvilken kamp man ser. I England garanteres du alltid fotball i verdensklasse.
Med Apollos fotballreiser kan du velge hvor på stadion du sitter, men for den beste opplevelsen anbefales naturligvis langsiden. Vil du dra den helt ut kan du også sikre deg VIP-billetter, som gir deg tilgang til blant annet en eksklusiv middag i forkant av kampen og selvfølgelig lounge på stadion.

Stemningen og samholdet

Det er få sportsgrener som samler flere mennesker enn fotball, derfor er ikke en fotballreise en ellevill opplevelse for kun de største supporterne. Fotball er gøy uansett. Ikke bare er det usedvanlig enkelt å få nye bekjentskaper da Premier League bugner over av ivrige nordmenn, men fotballsupportere kan virkelig kunsten å nyte livet og ta vare på hverandre.

Så dra på deg drakta, syng lungene av deg og bli med på festen – både før, under og etter kamp. For uavhengig av om du holder med Tottenham, Arsenal, Liverpool, United eller City har du tross alt en by full av muligheter utenfor døren. Slå deg løs med likesinnede på en lokal pub etter kampen og få insider-tips til resten av ferien.

Mer enn fotball


Fotballturer kan lett bli den komplette storbyferien – derfor er det også utrolig populært å gi bort som gave. Med Apollos fotballreiser velger du nemlig både reiselengde og hotell helt fritt, og du kan bestille færre kampbilletter enn antallet i reisefølget. Med andre ord slipper du å betale for, eller tvinge med noen som egentlig foretrekker å shoppe eller se en musikal isteden. Dere kan heller møtes igjen etter seieren, og nyte resten av dagene sammen mens dere utforsker noen av Englands desidert kuleste byer.

Tips! Manchester er ikke bare et godt valg med tanke på fotballen. Byen bugner over av restauranter og barer og huser blant annet Englands største shoppingsenter og fineste bibliotek. Sørg for å få med deg en rundtur i The Northern Quarter – byens hippeste og mest trendy område.

Trygt – og superenkelt!

Hvis man ikke bor i England kan det å bestille kampbilletter ofte oppleves både dyrt, vanskelig og usikkert. Dette slipper man heldigvis når man bestiller en fotballreise gjennom Apollo. Reisearrangøren samarbeider nemlig med offisielle forhandlere, og sammenlignet med andre bookingsider reserveres billetten direkte. Du kan med andre ord være sikker på at du får det du har betalt for. Billettene sendes deretter rett til deg – enten på mail eller i postkassen. Med direktefly til både London og Manchester og nå også fra Bergen til Liverpool, går også reisen raskt og smertefritt.

Hvilken kamp skal man velge?

Syns du det er vanskelig å velge riktig kamp? Fortvil ikke! Her er fire kamper i Manchester fotballekspertene anbefaler denne sesongen:
Manchester City – Manchester United, 11. november: Det er lite som slår et lokaloppgjør. Manchester-derbyet har alltid stått i en særstilling, men i nyere tid har kampene vært på et helt unikt nivå. Dette blir bra!
Manchester United – Arsenal, 12. desember: To fremgangsrike storklubber, to erkerivaler. Trenger vi si mer?
Manchester City – Liverpool, 19. januar: Ikke bare er dette en kamp mellom to av verdens beste klubber, resultatet blir også viktig for hvordan det går i toppen av tabellen. Her kan alt skje!

Manchester United – Liverpool, 23. februar: Dette er uten tvil en av årets aller heteste kamper! Vi snakker tross alt om et oppgjør mellom to av Englands mest legendariske og rivaliserende klubber.

Les mer om Apollos fotballturer her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.