Bestill årets drømmereise nå

Foto: Apollo
Med mange spennende destinasjoner hos reiseaktørene er det nå du bør bestille årets drømmeferie. Hvor skal ferden gå i 2018? Her er reiseekspertenes tips:

Je t’aime Paris

Foto: Apollo

Hvis det er et reisemål som ikke trenger noen introduksjon, så er det Paris. Kjærlighetens by nærmest dufter romantikk i form av crepes og andre kulinariske opplevelser. Rusle ved Montmartre, ta et cruise på Seinen, beundre Eiffeltårnet på kveldstid og gi deg selv tid og rom til å forelske deg og gå deg vill i denne fantastiske byen – gjerne med en du er glad i. For en ting er sikkert: Uansett hva fremtiden bringer, vil dere alltid ha Paris.

Sjekk tilbud og bestill tur til Paris her.

Eventyrlige Praha

Foto: Apollo

Eventyrbyen Praha slår aldri feil. Fra sommerfugler i tropehagen Fata Morgana, til markedsplassene og gamlebyen – det er ikke uten grunn at Praha regnes som en av Europas vakreste storbyer. Fest en hengelås på Kampa som et kjærlighetssymbol, og nyt tiden sammen, langt unna hverdagens mas.

Sjekk tilbud og bestill tur til Praha her.

Ærverdige Budapest

Foto: Apollo

Finnes det noe deiligere enn å senke skuldrene på et spa? Unn dere et romantisk avbrekk, og utforsk en ny, spennende og vakker by sammen. Minnene fra Budapest vil dere bære med dere resten av livet, og det er vel den beste gaven man kan gi?

Sjekk tilbud og bestill tur til Budapest her.

Forførende Krakow

Foto: Apollo

Det er rett og slett umulig ikke å la seg trollbinde av vakre Krakow. Oppdag byen som er like rik på skatter og historie som hun er rimelig for lommeboken. Krakow øker stadig i popularitet og er blitt en trendsetter blant europeiske storbyer. Ta med deg kjæresten, familien eller vennegjengen – Krakow er en drøm for alle.

Sjekk tilbud og bestill tur til Krakow her.

Romantiske Roma

Foto: Apollo

Romas sjarmerende smågater, intime restauranter og verdenskjente attraksjoner må oppleves minst en gang i løpet av livet. Gå deg vill blant historiske skatter og la byens magiske personlighet synke i takt med pizzaen. La deg sjarmere av italienerne selv, lær deg å nyte la dolce vita og kast en mynt i den verdensberømte Trevi Fontenen, som et tegn på at du en dag vil returnere til denne majestetiske byen. For det vil du.

Sjekk tilbud og bestill tur til Roma her.

Trendy Barcelona

Foto: Apollo

Innsvøpt i farger og kultur, omringet av spisesteder og barer, butikker, strender og et yrende folkeliv er det ikke rart at vi rett og slett elsker Barcelona. Den livlige spanske byen byr på noe for alle: fra de single og håpefulle til barnefamilier, sportsentusiaster og historikere. Her får du også kombinert det beste av en storbyferie med sol og bad på herlige strender – og stort bedre enn det blir det vel ikke?

Sjekk tilbud og bestill tur til Barelona her.

Søvnløse New York

Foto: Apollo

Trendsetteren New York. Hovedstaden for shopping og kulinariske opplevelser. Et mekka for kunstelskere. En fargerik jungel. New York bærer mange kroner – og garanterer fest for alle! Sett mål så høye som Empire State Building, og lag deg «to do-lister» så lange som Broadway. New York er din for å ta, og du garanteres en varm velkomst – så lenge du er modig nok til å la deg forføre.

Sjekk tilbud og bestill tur til New York her.

Fargerike Miami

Foto: Apollo

Fargerik, leken, full av liv og det perfekte bakteppet for uforglemmelige eventyr: Miamivil ta deg med storm. Art-deco arkitekturen vil få deg til både å måpe og posere, byens atmosfære vil vekke lidenskapen i deg - og når solen kysser huden din mens du fråtser i kulinariske opplevelser, vil du innse at livet aldri vil bli det samme igjen. Ingen forlater denne byen uberørt, du er herved advart.

Sjekk tilbud og bestill tur til Miami her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.