Ferie på budsjett: Her finner du billige hotell

I kommersielt samarbeid med Billighotell.no

Planlegger ikke budsjett

Sommerferien er snart over oss, men mange har ennå ikke bestilt hotell. Ifølge Dagens Næringsliv planlegger nordmenn i snitt å bruke over 40.000 kr på sommerferien, mer enn noen gang tidligere. Vi er derimot ikke så opptatt av å lage feriebudsjetter - 33 prosent oppgir at de aldri lager budsjett før de drar på ferie.

Spar penger

Ferien kan med andre ord fort bli unødvendig dyr. Det kan være mye penger å spare på å finne en bedre pris på overnattingen, samtidig som jakten etter rimelige hoteller kan være uoversiktlig og tidkrevende.

El Fenn, Marrakesh, Marokko
El Fenn, Marrakesh, Marokko

Ved å bruke søkemotoren BilligHotell.no kan du enkelt sammenligne priser mellom alle de store hotellbookingsidene på internett. På den måten finner du alle ledige rom og best mulig pris. Du kan sortere etter pris, antall stjerner, avstand fra bykjernen eller andre valgte parametre.

Hit vil vi reise

Det ligger an til at 2017 blir et godt reiseår, ifølge flere undersøkelser. Ticket Feriereiser melder at bestillingene har økt med 14 prosent sammenlignet med samme tid i fjor, og Virkes befolkningsundersøkelse, Reisepuls, estimerer at tre av fire nordmenn skal på sommerferie.

I likhet med fjoråret er det Spania som ligger på toppen over populære reisemål, men mange fristes også av strender i Thailand , øyhopping i Hellas , vinsmaking i Italia og seilturer i Kroatia i 2017.

Finn alle ledige rom og best mulig pris på BilligHotell.no

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.