Fotballreise: Den optimale ferien

Foto: Colourbox
Se fotball på høyeste nivå og opplev stemningen på stadion.

I kommersielt samarbeid med Apollo

For mange nordmenn er det å se favorittlaget sitt spille live den store drømmen. Det er noe helt spesielt å heie laget sitt til seier på en fullpakket stadion omringet av likesinnede, og det er stadig flere som får med seg denne opplevelsen. For til tross for at Norge aldri ser ut til å nå fotballtoppen spillemessig, gjør vi det definitivt som supportere. I 2015 var hele 93.000 norske fotballturister i Storbritannia. Og det blir stadig flere.

Foto: Colourbox

Apollo har et bredt tilbud på kamper: Premier League  i Storbritannia, spanske La Liga , franske Ligue 1  og Champions League-kamper. Flere og flere fotballfans har fotballturer å glede seg til i kalenderen sin.

Mange begynner også å innse at en fotballreise også er den optimale ferien for flere i familien enn bare den fotballgale. Apollos pakkeløsninger tilbyr en helt unik fleksibilitet: Du bestemmer selv reiselengde og hvilket hotell du vil bo på, og du kan legge opp til både kulturelle innslag og shopping om du vil. Dermed trenger ikke en fotballreise kun å være forbeholdt fotball lengre, og du kan med god samvittighet ta med deg både din bedre halvdel og barn på tur.

Les også: Våre topp 5 britiske byer

Foto: Colourbox

Kamp, kultur, shopping og historie på en og samme tur? Ja takk!


Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.