Ti hoteller du vil bo på i London

Bestill hotellrom nå.

INNEHOLDER ANNONSELENKER: Vi nordmenn blir aldri lei London. Her går vi på pub, ser fotballkamp, går på kremen av internasjonalt teater og shopper oss blakke.

Påsken nærmer seg, og fordelen med å dra til London er at det aller meste er åpent store deler av påsken.

Vi gir deg ti hotellforslag til påsketuren.

Lancaster er en 20 etasjes høyblokk ved Hyde Park, og hotellet selger seg inn til gjester som er opptatt av miljøet. I 2009 fikk hotellet bikuber på taket, og det meste av maten som serveres skal være kortreist. Beliggenheten er det heller ikke noe å si på, midt mellom Oxford Street og Notting Hill.

Hotel 41 er Londons beste hotell ifølge Tripadvisor. Det lille hotellet har bare 30 rom og suiter, men har en kongelig beliggenhet, like ved Buckingham Palace.

Strand Palace gir valuta for pengene ifølge gjestenes anmeldelser. Her bor du midt i teaterområdet og Covent Garden. Hotellet får også skryt for frokosten.

Hotel W ligger ved Leicester square. Det lekre hotellet har alt du trenger, og "alt" ligger rett utenfor døren. Shopping, underholdning og gode restaurantopplevelser. Bestill gjerne et bord på restauranten Spice Market i kjelleren, som byr på deilig asiatisk mat og friske drinker.


St. Giles i enden av Oxford Street er mange nordmenns faste hotell i London. God beliggenhet og fine priser trekker opp.


The Langham er fem stjerners luksus fra du kommer til du pakker kofferten og sjekker ut. Hotellet ligger i Mayfair, og har gangavstand til det du vil ha av shopping og fornøyelser. Du finner også den prisvinnende hotellbaren Artesian her. Skulle du trenge litt avslapning underveis, hvorfor ikke bestille time på hotellets spa?


The Cavendish i Jermyn Street ved Piccadilly er sentral luksus. Be om rom høyt oppe for å kunne nyte den gode utsikten.


Radisson Sussex ligger praktisk talt rett bak varehuset Selfridges. Veldig praktisk for den som er i London for å fylle kofferten. Dersom du liker å starte dagen med en løpetur, er det bare å snøre på seg skoene, for hotellet ligger ikke langt unna Hyde Park. Hotellbaren er også et hyggelig sted å begynne, eller avslutte kvelden.


The Soho er naturlig nok å finne i den superkule bydelen Soho. Det lille hotellet byr på luksus innendørs og gode opplevelser rundt hjørnet. Du kan for eksempel teste Cinnamon Soho, drevet av tv-kokken Vivek Singh. Han byr på indisk-britisk fusion av typen indisk lam laget som erkebritisk Sheperds Pie. Velbekomme!


Kensington Close Har du lyst til å finne deg din egen bydel, er Kensington et alternativ. Dette hotellet ligger like ved tuben og du kan fint gå til Notting Hill eller Knightsbridge. I Kensington finner du de fleste highstreet-butikkene, men med litt færre folk enn i Oxford Street. Bor du her er veien kort til puben Churchills Arms, som har en fin thai-restaurant i bakgården.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.