Black Week hos Ekstralys: Gjør blendende kupp på billykter, lys og xenonsett

<p>Det gjelder å stå klar for å sikre seg tilbudene hos Ekstralys under Black Week.</p>
Det gjelder å stå klar for å sikre seg tilbudene hos Ekstralys under Black Week. Foto: Ekstralys

Hvis bilen din trenger bedre lys, er det store penger å spare på Black Week-salget til Ekstralys. Og du vil heller ikke gå glipp av daglige crazytilbud.

Artikkelen inneholder annonselenker.

NB! Disse tilbudene gjaldt for Black Week/Black Friday 2021 og er avsluttet.

Allerede fredag 19. november gikk startskuddet for Black Week hos Ekstralys som setter ned alle varer med minst 25 prosent. Enkelte produkter kan du skaffe deg for opptil til 80 prosent rabatt.

I tillegg kjører Norges ledende aktør innen spesialbelysning til bil, maskin og marine solide dagstilbud daglig frem til og med fredag 29. november. Alt tyder på at det raskt kan bli rift om å sikre seg de beste tilbudene, så her bør du være rask på labben.

Klikk her for å sjekke ut alt Ekstralys kan friste med i forbindelse med Black Week.

Klikk på bildet for å gjøre solide Black Week-kupp hos Ekstralys. Foto: Ekstralys
Klikk på bildet for å gjøre solide Black Week-kupp hos Ekstralys. Foto: Ekstralys

Forberedt på stort trykk

Under fjorårets Black Friday sto det så mange i kø på Ekstralys for å sikre seg dagstilbudet, at hele nettsiden til slutt kollapset og forsvant i flere minutter.

– Da nettsiden falt ned i fjor, tror jeg hjertet mitt stoppet i et par sekunder, sier daglig leder Karl Richard Dybvik i en pressemelding.

– Det ble jo litt dårlig stemning når så mange måtte gå skuffet hjem uten å få sikret seg tilbudet. Så i år er vi bedre rustet og har testet nettsiden for mer enn 100.000 besøkende samtidig, forsikrer Dybvik.