Heidi sparte 10.000,- på å sjekke sine forsikringer

<p>Foto: Tjenestetorget</p>
Foto: Tjenestetorget

Heidi syntes tanken på å sjekke forsikringene sine virket veldig omstendig. Men ved å bruke en sammenligningstjeneste fikk hun god hjelp til å finne den rette forsikringen. Samtidig sparte hun både tid og penger.

For å sikre seg og sin familie er det viktig at man finner de riktige forsikringene. Når det kommer til pris bør du sjekke forsikringene dine minst 1 gang i året.

Sjekk hvor mye du kan spare på dine forsikringer.

Alt startet med bilforsikringen

Heidi fikk beskjed fra flere venner om at hun betalte alt for mye i bilforsikring. Hun valgte derfor å innhente tilbud gjennom en sammenligningstjeneste og sparte totalt 10.000 kroner per år på alle sine forsikringer.

Fyll inn skjema og se om du kan få bedre og billigere forsikring.

Betaler du for mye?

En undersøkelse som er utført av Kantar TNS viser at alle som byttet forsikring det siste året, har spart mellom 1.000 og 15.000 kroner. Med andre ord er det mye penger å spare for de fleste.

Er du forsikret dobbelt opp? Gå gjennom forsikringene du har og se hva de dekker. Heidi fikk for eksempel med mobilforsikring i innboforsikringen, og trenger derfor ikke egen forsikring til telefonen.

Har du boligalarm eller gjennomført noen sikkerhetstiltak den siste tiden? Da bør du ta en runde med forsikringene dine. Medlemskap hos fagforening og samlerabatter er også faktorer som gir deg lavere forsikringspremie.

Spar penger ved å bruke en anbudstjeneste

Med kun ett skjema får du tilbud fra flere forsikringsselskaper. På denne måten slipper du å bruke mye unødvendig tid på å finne de rette forsikringene. Samtidig vil forsikringsselskapene vite at de er i konkurranse, og er derfor villig til å strekke seg litt lenger når det kommer til pris.

Sjekk hvor mye du kan spare på dine forsikringer.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.