Senk lånekostnadene – refinansier dyre lån og kredittkort nå

Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån kan være første skritt på veien til en bedre og mer oversiktlig økonomi. 

Annonsørinnhold fra Crew Media AS

Har du mistet økonomisk oversikt og føler at kredittkortgjelden og smålånene aldri blir noe mindre, til tross for at du betaler? Da kan det lønne seg for deg å samle alt under et lån. Med et refianieringslån kan du samle alle lånene dine, slik at du kun har ett lån å forholde deg til. Gjennom vår tjeneste kan du søke om å låne fra 10.000 til 500.000 kroner uten krav til sikkerhet.

Søk i dag og få hjelp til å bli kvitt dyre smålån.

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

Fordelen med å refinansiere dyre lån og kredittkort

Ved å samle dine eksisterende lån og dyr kredittkortgjeld i et lån vil du oppnå:

 • Lavere rente
 • Ingen unødvendige kostnader
 • En faktura i måneden
 • Lavere månedskostnad

Når du søker om et refinansieringslån, er det vanlig at banken eller långiveren betaler ut den eksisterende gjelden. Det betyr at du må oppgi alle låneopplysninger og annen betalingsinformasjon til de eksisterende lånene dine i den nye lånesøknaden. Dersom du får lånesøknaden innvilget, vil banken/långiveren ta seg av betalingen, og du vil sitte igjen med kun ett lån. For mange kan dette oppleves som en stor befrielse fordi det gir en bedre økonomisk oversikt og en motivasjon til å betale ned gjelden.

Ved å refinansiere kan man snu situasjonen og ta tilbake kontrollen.

Derfor er refinansiering viktig

I dagens forbrukersamfunn er det ganske vanlig å benytte seg av avbetaling eller kreditt. Det er ingenting i veien for å gjøre dette, men det krever at man har god kontroll på økonomien sin slik at man klarer å håndtere terminbeløpene.

Dersom man har samlet opp flere ulike kredittavtaler, betaler man samlet sett langt mer i renter og ekstrautgifter enn det du strengt tatt behøver. Et refinansieringslån gir deg et felles lån, med lavere rente og færre gebyrer. Slik sparer du penger.

Gjennom vår samarbeidspartner, Axo Finans, kan vi hjelpe deg med å finne det beste lånetilbudet.

Søk refinansiering i dag

Ønsker du å søke om et refinansieringslån? Det kan du enkelt gjør gjennom vår tjeneste.

Fordelen med å søke hos oss er:

 • Du fyller ut kun en søknad
 • 15 banker og lånegivere behandler din søknad
 • Du velger selv om du vil akseptere tilbudet eller ikke
 • Det er helt kostnadsfritt å søke gjennom oss
 • Tjenesten er helt uforpliktende
 • Vi presenterer det beste lånetilbudet for deg
 • Du får raskt svar
 • Tilbudet står åpent i 30 dager

Når vi sender lånesøknaden din til våre samarbeidspartnere, vil de konkurrere om å få akkurat deg som kunde. Fordelen med dette er at bankene vil gi deg den beste renten de har mulighet til å tilby, slik at du skal velge dem.

Refinansier dyre kredittkort og smågjeld her.

Lån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.