Kjetil sparte nesten 6000,- i året

Det å være ufør eller minstepensjonist kan ofte bety en stram økonomisk hverdag. Da gjelder det å finne gode løsninger for de faste utgiftene slik at de ikke tar hele lommeboken. Kjetil Sanstøl gjorde nettopp dette og sparte nesten 6000 kr i året.

Forsikringsselskapet økte premien med 7000,-

En som har gode rutiner på å sjekke forsikringene sine hvert år er 57 år gamle Kjetil Sanstøl. Han er ufør og bor på Hinna med sin kone. Han har til normalt alltid hatt hus-, innbo-, bil-, reise- og dyreforsikring. Han opplevde at hans forsikringsselskap plutselig økte forsikringene fra 8000 kr til 15 000 kr.

Da det nærmet seg hovedforfall gjorde han som alltid - han ville sjekke prisene hos andre selskap. Etter å ha sett Hallgeir Kvadsheim fra Luksusfellen fronte Tjenestetorget i annonser og på Facebook, anså han Tjenestetorget som et seriøst selskap og la selv ut sine forsikringer på anbud her. 

Sjekk priser hos flere forsikringsselskaper

– Jeg sjekker forsikringene mine én gang i året når det er hovedforfall. Faktisk tar jeg en runde med strøm, bank, telefon og forsikring. Jeg har nemlig lært at det kan spare meg for tusenvis av kroner hvert år, forteller Kjetil.

Sparte nesten 6000,- på ny forsikring

Kort tid etter at forsikringene var lagt ut på anbud, hadde han tre tilbud å velge mellom. Hos det ene selskapet fikk han tilbud om alle forsikringene til 15 000,- med gode vilkår, men noen av disse var overflødige da han allerede hadde dekning via NAF. Han valgt til slutt en superforsikring på alt som kostet 9088,- i året, med samme dekning som det han hadde hatt tidligere.

Sjekk forsikringene hvert år

Kjetil sin historie viser at det er smart å ta en runde hvert eneste år for å sjekke prisene på de forskjellige tjenestene du benytter deg av. Kanskje har du opparbeidet deg noen rettigheter til bonuser? Eller så har livssituasjonen din endret seg? Kanskje selskapet har hatt prisendringer på sine tjenester? 

Alt dette er faktorer som kan føre til prisendringer i din favør. Kjetil ønsker å anbefale Tjenestetorget til andre. 

Motta tilbud fra flere forsikringsselskaper

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.