Spar inntil 5000,- på å bytte strømleverandør i sommer

Foto: Colourbox

Prisforskjellen mellom de dyreste og billigste strømleverandørene utgjør flere tusenlapper i året for en normal husstand. Likevel venter de fleste med å bytte strømleverandør til vinterens første sjokkregning kommer i postkassen. Ved å bytte allerede i sommer, kan man unngå at vinterens første regning blir et kuldesjokk.

Kommersielt samarbeid med kortogkontant.no

Enkel prosess

I dag er det like lett å bytte strømleverandør som å bytte mobilabonnement. Faktisk er det ofte lettere, siden du slipper å styre med nytt sim-kort. Strømleverandørene tilbyr seg å ta seg av alt det praktiske ved bytting. Så din oppgave blir bare å velge blant de mange tilbudene. Da gjelder det å skaffe seg oversikt først.

Gode verktøy

Et godt utgangspunkt er å benytte en sammenlikningstjeneste. Kort og Kontant har utviklet en tjeneste som finner den billigste strømleverandøren for akkurat din husstand. Bruker du for eksempel 28000 kWt i året, kan du spare oppimot 5.000 kroner på å bytte fra den dyreste til den billigste.

–Det er kanskje litt typisk oss nordmenn, at vinteren kommer like brått og uventet hvert år. Det kan være smart å bytte allerede om sommeren, så unngår man sjokkregninger til vinteren, sier Kyrre Andersen hos Kort og Kontant.

Ved å benytte en sammenlikningstjeneste, unngår man også å bytte selskap på impuls. Mange bytter leverandør etter å ha blitt overbevist av en selger, eller fristet av en TV-reklame. Men det lureste er alltid å få overblikk over alle tilbudene, og derfra velge det billigste.

Ikke la strømregningen komme som et sjokk til vinteren. Bytt leverandør allerede i sommer!

Sammenlign strømpriser her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.