Black Friday 2021: Oversikt over de beste salgene - butikk for butikk

<p>Vi har samlet de beste tilbudene for deg.</p>
Vi har samlet de beste tilbudene for deg. Foto: Colourbox

Årets største handelsuke står foran oss. Vi har samlet de beste salgene u de ulike nettbutikkene. 

Artikkelen inneholder annonselenker.

NB! Disse tilbudene gjaldt for Black Week/Black Friday 2021 og er avsluttet.

I november 2010 bestemte Norwegian Outlet på Vestby seg for at det var på tide å introdusere oss for en amerikansk handelstradisjon der stikkordene er salg, krangel om de beste varene og lange kassakøer. I 2021 faller den store shoppingdagen på fredag 26. november.

Mange butikker har Black Week-salg hele uken. I denne artikkelen får du en oversikt over butikkene med de beste tilbudene. Denne artikkelen oppdateres jevnlig med nye butikker som har rullet ut sine tilbud. Derfor lønner det seg for å titte jevnlig innom for å se om det er kommet noe nytt.

Her finner du oversikten over de beste Black Week-tilbudene.

Startsiden bruker mye ressurser på å finne de beste salgene slik at det skal bli enklere for deg som bruker. Ikke bare sjekker vi priser, men vi er også nøye på at butikkene vi fronter faktisk er trygge å handle i fra. Tilbudene vi fronter og skriver om er håndplukket av oss. Vårt mål er at vi skal være en trygg guide til netthandel hvor du som bruker finner de beste tilbudene slik at du kan spare penger, tid og stresset med å finne ut hva du skal kjøpe.

Vi har sortert butikkene som har Black Week-salg etter kategori. Lenger ned i saken finner du garantert en butikk som har et tilbud som virker spennende.

Kategoriene du finner i denne saken er:

1. Hus, hjem og hage - 2. Klær, sko og mote

3. Elektronikk, bokhandel, gadgets og verktøy

4. Sminke og skjønnhet - 5. Klokker - 6. Trening

7. Sport og friluft - 8. Hobby

Hus, hjem og hage