Snart klart for ny Supertrekning: 18. september trekkes det cirka 35 Lotto-millionærer

TELEFONEN FRA HAMAR: Trekningsredaktørene Pie-Christine Skagsoset Norseng (t.v.) og Pernille Storholm Skaret har mange vinnersamtaler bak seg.
TELEFONEN FRA HAMAR: Trekningsredaktørene Pie-Christine Skagsoset Norseng (t.v.) og Pernille Storholm Skaret har mange vinnersamtaler bak seg. Foto: Steinar Bjørnsson

Årets tredje Supertrekning i Lotto nærmer seg med stormskritt, og både Telefonen fra Hamar og Norsk Tippings vinnerteam gjør seg klare til Lotto-høstens høydepunkt.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Har du hørt uttrykket «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer»? Vel, Supertrekning i Lotto er ikke som andre Lotto-trekninger heller. Og i løpet av lørdagskvelden 18. september vil omkring 35 Lotto-spillere kunne kalle seg Lotto-millionærer.

I snitt blir over tre Lotto-spillere Lotto-millionærer hver lørdag. Men under Supertrekning har langt flere sjansen til å få en hyggelig telefon fra Hamar.

Husk å spille før kl. 18 lørdag 18. september for å være med i Supertrekningen.

1 million kroner til hver

Supertrekning gjennomføres fire ganger i året, og lørdag 18. september går årets tredje av stabelen. Da skal cirka 35 nye Lotto-millionærer ringes, i tillegg til de som har sju rette i den ordinære Lotto-trekningen samme kveld.

Supertrekning-potten opparbeides ved at det hver uke overføres 7,5 prosent fra premiepotten i Lotto. Dette resulterer i en ekstra stor premiepott som blir utgangspunktet for antall vinnere av Supertrekningen. De heldige trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Og premien? 1 million kroner til hver.

Du kan lese mer om Supertrekning hos Norsk Tipping her.

Vinnerpotten og antall Lotto-millionærer kan vokse frem mot trekning lørdag 18. september. I skrivende stund (9. september) er potten på 33 millioner kroner. Klikk på bildet for å levere Lotto-kupong. Foto: Norsk Tipping
Vinnerpotten og antall Lotto-millionærer kan vokse frem mot trekning lørdag 18. september. I skrivende stund (9. september) er potten på 33 millioner kroner. Klikk på bildet for å levere Lotto-kupong. Foto: Norsk Tipping

– Gråt og lo om hverandre

Trekningsredaktør Pie-Christine Skagoset er blant de som skal ta de mange telefonene til lykkelige Lotto-vinnere. Sammen med resten av vinnerteamet, slår Skagoset på tråden til ferske millionærer til sent på kveld. Og det er disse samtalene hun ofte husker best.

– Jeg husker mange samtaler, men det var én vinner som skilte seg litt ut. Han gråt og lo om hverandre gjennom hele samtalen vår, og vi snakket sammen i nesten en time. Han var rett og slett i sjokk. Men jeg vet at han sov veldig godt, for jeg har pratet med han i ettertid, sier Skasoset Norseng.

– Verken jeg eller han glemmer den samtalen med det første. Det var en karusell av følelser for vinneren, og jeg lot meg rive med, fortsetter hun.

For å delta i Supertrekning lørdag 18. september, må du huske å levere Lotto-kupongen innen klokken 18 den aktuelle lørdagen. Det kan du enkelt gjøre elektronisk på Norsk-tipping.no her.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.