Billigst akkurat nå:

Nitecore HC60 LED hodelykt – kraftig bestselger til kuppris

Nitecore HC60 er blant verdens beste LED hodelykter i sin klasse og kombinerer et knallgodt lysbilde med lysstyrke på 1000 lumen.
Nitecore HC60 er blant verdens beste LED hodelykter i sin klasse og kombinerer et knallgodt lysbilde med lysstyrke på 1000 lumen. Foto: Ekstralys

Hodelykten er blant verdens beste LED-hodelykter i sin klasse og er ypperlig til alt fra jogging og turer i mørket til generell fritidsbruk og på verkstedet.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Ekstralys kjører for tiden sin populære høstkampanje der du kan spare opptil 60% på en rekke produkter fra kjente merkevarer. Blant de mest populære er LED-hodelykten HC60 fra Nitecore som akkurat nå er langt billigere sammenlignet med konkurrentene som er listet hos Prisjakt.no.

Nitecore blitt en av verdens største og ledende produsenter når det kommer til LED hodelykter, lommelykter, oppladbare batterier og batteriladere. Produktene er spesielt godt kjent for lang levetid, høy kvalitet og samtlige leveres med 5 års garanti.

Nå kan du kjøpe Nitecore HC60 hos Ekstralys til knallpris som knuser konkurrentene – klikk her for å lese mer og bestille

Nitecore HC60 har et perfekt lysbilde for de fleste bruksområder. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Ekstralys
Nitecore HC60 har et perfekt lysbilde for de fleste bruksområder. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Ekstralys

Hodelykten HC60 LED føyer seg naturlig inn blant kvalitetsproduktene fra Nitecore og er for tiden blant de mest populære. Bunnsolid kombinasjon av kraftig lysstyrke og vanvittig lysbilde har gjort HC60 til en av verdens beste LED-hodelykter i sin klasse.

Hodelykten har innebygget USB-lading og gir deg en lysstyrke på solide 1000 lumen. Styrken kan du enkelt regulere mellom fem ulike nivåer. Når lykten er innstilt på maksimum styrke, har batteriet en levetid på opptil en time før det må lades. Dersom den er innstilt på laveste nivå, holder batteriet i hele 680 timer.

Klikk her hvis du er på utkikk etter knallgod LED hodelykt som fungerer til nærmest alt.

Hodelykten har en lysstyrke på 1000 lumen og fem lysnivåer slik at du kan regulere lysstyrken. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Ekstralys
Hodelykten har en lysstyrke på 1000 lumen og fem lysnivåer slik at du kan regulere lysstyrken. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Ekstralys

Lyset fra lykten gir oversikt langt frem og er til uvurderlig hjelp om du er ute og går eller løper i mørket. Den er også like velegnet til generell fritidsbruk og på verkstedet.

HC60 er ellers for en rimelig lett hodelykt å regne, med en vekt på 146 gram når batteriet er på plass.

Nitecore HC60 LED hodelykt finner du til markedets laveste pris hos Ekstralys, men vær raskt ute. Tilbudet varer kun ut september og her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder:

product image

Slik sikrer du hyttekosen

Nitecore HC60 LED hodelykt

HC60 er en fleksibel hodelykt som dekker de fleste behov og har innbygd USB-lading.
Kjøp her599 krEkstralys

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.