Pop, pop, pop: POP-UP Fidget er den nye farsotten

<p>Pop Up for liten og Pop Up for stor.</p>
Pop Up for liten og Pop Up for stor. Foto: Lekia

En ny dilleinvasjon av barnerommet er i full gang: Med sin diskrete lyd, er POP-UP Fidget den perfekte leken i bilen, på bussen, i restauranten og på skolen.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Husker du da «alle» skulle ha en spinner? Konseptet bak var at spinneren kunne senke stresshormonene i kroppen slik at det ble enklere å konsentrere seg om ulike oppgaver man skulle utføre. Ikke lenge etter var de å finne i alle regnbuens farger og det fantes knapt et barnerom i Europa hvor det ikke var minst tre spinnere i omløp.

Den ble til og med en hit blant voksne som brukte den som avspenningsmetode på jobb.

Nå er imidlertid en ny dille på full vei mot de tusen hjem, allerede rapporterer foreldre om barn som «tvinger» dem til å kjøre lange strekninger for å finne en butikk med leken på lager. Det vi snakker om, er selvfølgelig POP-UP Fidget.

Pop Up Fidget

Her er alle formene du får kjøpt hos Lekia - velg mellom ulike farger:

Felles for POP-UP Fidget som er å finne i sortimentet hos Lekia, er at de er produsert i bøyelig silikon. Det finnes ingen løse deler eller lydenheter, og de er hundre prosent vanntette. Mange sammenlikner den med å «poppe» bobleplast, og den diskrete poppelyden gjør de til en ideell leke uansett om man sitter på toget eller bussen med andre passasjerer, på en restaurant eller for den saks skyld skolen.

POP-UP Fidget er tilpasset brukere fra tre år og oppover. I likhet med spinneren er det ikke utenkelig at også voksne raskt vil kaste seg over denne nye dillen.

Hos Lekia finner du POP-UP Fidget i ulike former og hver av formene er tilgjengelig i ulike farger. Handler du via nettbutikken, vil den estimerte leveringstiden være på 1-3 dager.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.