Valentinsdagen og Morsdag: Parfyme, kremer og sminke til kjærlighetsfulle priser

<p>Husk morsdag og valentines 14. februar 2021.</p>
Husk morsdag og valentines 14. februar 2021. Foto: Colourbox.com

14. februar 2021 er datoen for å feire både kjærligheten og verdens beste mor. Her får du en oversikt over kampanjer og tilbud i forbindelse med de to merkedagene.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Valentinsdagen og morsdagen er begge flotte anledninger til å skjemme bort den man er glad i med en liten overraskelse. I den forbindelse er det en rekke aktører som kjører kampanjepriser med hyggelige priser på produkter innen parfyme, skjønnhetsprodukter, hudpleie, hårpleie og sminke.

Et godt tips før du begynner å bestille gaver, er å finne ut hva vedkommende liker. For eksempel kan det lønne seg å se på badet om vedkommendes parfyme, øyenskygge eller hudpleie er tom. Dersom du fremdeles er usikker på hva du skal kjøpe, er et flott gavesett med parfyme og diverse produkter eller en gaveboks med hudpleie en solid vinner.

Nedenfor har vi samlet våre tips til hvor du kan starte gavejakten:

Fredrik & Louisa: 30% på utvalgte parfymer og deodoranter

Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Fredrik & Louisa
Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa markerer dobbeltfeiringen med 30% rabatt på en mengde av sine bestselgende parfymer og deodoranter. Her finner du populære favoritter fra Giorgio Armani, Shiseido, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Lancôme, Versace, Marc Jacobs, Burberry, Calvin Klein, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Lacoste, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Van Gils, Elizabeth Arden, Davidoff, Britney Spears, Diesel, DKNY, Escada og Tommy Hilfiger.

Det gjøres oppmerksom på at hva gjelder Dolce & Gabbana så omfatter kampanjen kun L’Imperatrice og Light Blue-serien.

Klikk her for å komme til kampanjen hos FredrikogLouisa.no.

Yves Rocher: Opptil 50% på velduftende parfymer

Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Yves Rocher
Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Yves Rocher

I forbindelse med Valentinsdagen kjører Yves Rocher en egen kampanje der du kan skjemme bort både deg selv og andre med luksuriøse skjønnhetsprodukter til opptil 50% rabatt. Velg mellom et rikholdig utvalg av ansiktspleie, makeup, kroppspleie, dufter, dusjgelé og hårprodukter til gode priser.

Og hvorfor ikke samtidig fylle opp baderomshyllen med ansiktskremer, hudkrem, parfymer, sminke og andre skjønnhetsprodukter som er basert på botaniske ingredienser? Sjekk ut Valentinsdag-kampanjen her.

Yves Rocher har også en egen kampanje med gavetips fra 99 kroner. Klikk her for ytterligere gavetips til nære og kjære.

Lyko: Overrask med gavepakke fra Rituals

Klikk på bildet for å komme til Lykos utvalg av gavepakker fra Rituals. Foto: Rituals
Klikk på bildet for å komme til Lykos utvalg av gavepakker fra Rituals. Foto: Rituals

Enten det er til deg selv, til kjæresten, til mamma eller pappa, så er Rituals det perfekte gavemerket. Med sine produkter forvandler Rituals en ellers grå hverdag til små, verdifulle stunder av lykke og velbehag. Deres hudpleie- og skjønnhetsprodukter henter inspirasjon fra Østens mystikk og gamle asiatiske tradisjoner og kulturer, der hver kolleksjon har sin egen historie.

Gaveeskene er den perfekte overraskelse til den du er glad, eller som gave til deg selv fordi du fortjener det. Alle Rituals' produkter er helt uten parabener, ftalater, MI og mikroperler, og selve gaveeskene er miljøvennlige og egner seg ypperlig for gjenbruk.

Klikk her for å sjekke ut utvalget av Rituals gaveesker og øvrige Rituals-produkter hos Lyko.no.

eleven: Opptil 25% rabatt på utvalgte produkter

Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: eleven
Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: eleven

Hva med å overraske kjæresten med sminkeverktøy av høyeste kvalitet? En herlig ansiktskrem, luksuriøst serum eller en fuktighetsgivende ansiktsmaske er også fine gaver å gi – både til andre og til deg selv.

Frem til 13. februar kjører eleven kampanjen «Be My Valentine» der de har samlet en rekke gavetips innen hudpleie, sminke, parfyme og hårpleie fra et rikholdig utvalg av varemerker. Det er ellers verdt å merke seg at eleven har fri frakt og raske leveranser. Klikk her for å få gavetips hos eleven.

Parallelt har eleven en egen kampanje på duft der du kan velge mellom en mengde produkter og merker til opp 25% nedsatt pris. Klikk her for å komme til kampanjen hos eleven.no.

Nordic Feel: Opptil 30% rabatt på luksuriøse produkter

Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Nordic Feel
Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: Nordic Feel

Hos Nordic Feel finner du det du trenger innen skjønnhet uavhengig av om du leter etter gave til mamma, pappa eller kjæresten. Hvis du ikke er sikker på hva vedkommende liker, så kan du alltid kjøpe en gaveboks med fine hudpleiesett til gode priser. Når det gjelder gavetips til herrer, så kan Nordic Feel friste med after shave, grooming og herreparfymer til hyggelige priser.

Klikk her for å sjekke ut utvalget av parfyme, hudpleie, hårpleie og makeup til opptil 30% nedsatt pris hos NordicFeel.no.

Farmasiet: 30% på REN Clean Skincare-produkter

Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: REN Clean Skincare
Klikk på bildet for å komme til kampanjen. Foto: REN Clean Skincare

Kroppsskrubb, dagkrem, nattkrem, lip balm, rensemelk, øyekrem ... Hudpleieserien REN Clean Skincare består av flere prisvinnende produkter, spesielt utviklet for å «hjelpe huden din til å hjelpe seg selv». Produktene er skånsomme og milde mot huden, og ikke bare er de bra for huden, de skal også være bra miljøet. Emballasjen er nemlig laget av resirkulert materiale.

Klikk her for å sjekke utvalget av ansiktspleie og kroppspleie til 30% nedsatt pris hos Farmasiet.no.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.