Black Friday-salg på populære leker og spill hos Extra Leker

<p>L.O.L. Surprise OMG Fashion-dukkene er blant de mest populærene lekene for tiden.</p>
L.O.L. Surprise OMG Fashion-dukkene er blant de mest populærene lekene for tiden.

Er du usikker på hva du skal gi den yngste generasjon i julegave i år? Fortvil ikke, svaret er å finne hos Extra Leker på Black Friday.

Artikkelen inneholder annonselenker.

NB! Kampanjen er avsluttet.

Å skulle finne den perfekte julegaven til barn er kanskje det vanskeligste punktet på gavelisten. Det er ikke uten grunn at man ser foreldre som med panikk i blikket haster gjennom lekebutikker for å finne noe som arvingen blir glad for å pakke opp.

Heldigvis er det fremdeles tid til å gjøre unna gavejakten hos Extra Leker som kan friste med Black Friday-tilbud på en rekke av sine mest populære artikler til barn i ulike alderstrinn. Her er noen av dem:

Barbie 2-etasjers hus med tilbehør og 1 Barbie-dukke

Pris: 399 kroner (veiledende pris: 799 kroner)

Klikk på bildet for å komme til varen.
Klikk på bildet for å komme til varen.

Barbie går aldri av moten, og nå kan en ny gerenasjon glede seg over å få sitt første Barbie-hus i julegave slik mødrene gjorde på 80- og 90-tallet. Denne siste utgaven av Barbie-huset er designet med tanke på bærbarhet: det kan foldes sammen for enkel oppbevaring og transport. Utfold huset for å avsløre et to-etasjes hjem med flere rom. Inneholder hus, møbler og 1 Barbie-dukke. Huset er cirka 68 cm bredt. Anbefalt alder fra 3 år.

Klikk her for å bestille Barbie-hus fra ExtraLeker.no.

Paw Patrol – Paw terrengkjøretøy

Pris: 399 kroner (veiledende pris: 799 kroner)

Klikk på bildet for å komme til varen.
Klikk på bildet for å komme til varen.

Paw Patrol-gjengen kommer fram raskere, i alle typer terreng, med dette tøffe Paw terrengkjøretøyet. Ved å trykke på Paw-merket aktiveres kule lys- og lydeffekter for ekstra morsom lek.

Klikk her for å bestille terrengkjøretøyet fra ExtraLeker.no.


L.O.L. Surprise OMG ReMix Super Surprise

Pris: 1699 kroner (veiledende pris: 1999 kroner)

Klikk på bildet for å komme til varen.
Klikk på bildet for å komme til varen.

Det store, flotte lekesettet fra L.O.L. Surprise inneholder et fantastisk univers av morsomme og utrolige musikalske elementer. Pakken kommer med fire musikkinstrumenter og kan omdannes til en kul scene. Inkluderer fire L.O.L. Surprise! OMG-dukker, 4 L.O.L. Surprise! Tot-dukker og fire musikkinstrumenter som kan spilles. Passer fra 6+ år.

Klikk her for å bestille L.O.L.-pakken fra ExtraLeker.no.


Spill: Speak Out

Pris: 29,90 kroner (veiledende pris: 329 kroner)

Klikk på bildet for å komme til varen.
Klikk på bildet for å komme til varen.

Venner og familie samles og ler godt med spillet Speak Out der spillerne prøver å si setninger mens de bruker et munnstykke som ikke lar dem lukke munnen. Klarer noen å gjette hva som blir sagt og vinne spillet? Uansett blir det garantert en morsom spillkveld for alle.

Klikk her for å bestille Speak Out fra ExtraLeker.no.

Klikk her for å sjekke ut hele sortimentet hos Extra Leker.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.