Salg på treningsklær: 25% med rabattkode hos Get Inspired

Trening utendørs krever kun at du får på deg tøyet og åpner utgangsdøra før du er i gang. Og med rabattkode hos Get Inspired kan du jogge høstværet i møte i nytt treningstøy.

Artikkelen inneholder annonselenker

Høstværet er som skapt for trening utendørs av flere årsaker. Det kjennes godt både fysisk og mentalt med frisk luft etter å ha jobbet innendørs dagen lang, det er mer motiverende å jogge utendørs enn på en stillestående tredemølle, samt at trening utendørs (stort sett) er gratis sammenliknet med månedlig medlemsavgift på gymmen.

Fra og med tirsdag 6. oktober kjører Get Inspired i gang med en ny rabattkode som gir 25% rabatt på treningsklær (ikke sko). Klikk deg inn på nettsiden og bruk koden TREN i handlekurven. Koden gjelder til og med fredag 9. oktober. NB! Rabattkoden

Her er noen av våre favoritter fra salget:

Sculpt Tights fra Nike

Ordinær pris: 400 kroner

Det elastiske stretchmaterialet på Nike Sculpt-tightsen gjør den ideell for yoga og lignende treningsformer. Tildekket komfort og gradert kompresjon sikres gjennom linningen med høyt liv, i tillegg til tettsittende passform.

Kommer i følgende farger: Svart / Rosa

Her kan du kjøpe Sculpt Tights fra Nike.

Subz Padded Tights fra Craft

Ordinær pris: 999 kroner

Med polstring foran er denne modellen fra Craft som skapt for løping utendørs i kuldegrader. Bred, elastisk linning sørger for at den føles komfortabel å ha på seg, samtidig som det myke stoffet gjør at du holder på kroppsvarmen. Tightsen er utstyrt med glidelåslomme bak hvor du kan oppbevare mobil eller nøkler, i tillegg til refleksbånd foran.

Her kan du kjøpe Subz Padded Tights fra Craft.

Shape Ellipse Tights fra Röhnisch

Ordinær pris: 899 kroner

Treningstights med høyt liv som gir ekstra støtte i tillegg til å øke blodsirkulasjonen, et ideelt valg uansett om du skal løpe, løfte eller gjøre yoga. Tightsen har bred linning med elastisk snøring på innsiden av midjen og en skjult innerlomme bak der du kan oppbevare mobil eller nøkler.

Her kan du kjøpe Shape Ellipse Tights fra Röhnisch.

High Collar Top fra Röhnisch

Ordinær pris: 399 kroner

Denne langermede treningsgenseren er laget i funksjonelt materiale og passer til all type trening. Resirkulert polyester sørger for at genseren er både fukttransporterende og puster godt. Den høye kragen beskytter mot vær og vind.

Her kan du kjøpe High Collar Top fra Röhnisch.

Swoosh Run Half Zip fra Nike

Ordinær pris: 749 kroner

Løpejakke fra Nike med halv glidelås i front. Jakken er vannavvisende og utstyrt med en praktisk lomme i front, i tillegg til liten glidelåslomme på brystet. Jakken har ellers elastiske mansjetter og midjebånd.

Velg mellom sort eller lysegrå farge.

Her kan du kjøpe Swoosh Run Half Zip fra Nike.

One Lux Tights fra Nike

Ordinær pris: 749 kroner

Treningstights fra Nike som er designet for bruk hele dagen og ikke bare til selve treningsøkten. Laget i mykt og komfortabelt stoff som gir flatterende passform, den sørger for å dekke baken under squat-øvelser og det fukttransporterende materialet sørger for at du holder deg både tørr og komfortabel.

Velg mellom fargene svart , mørkeblå eller dypblå.

Her kan du kjøpe One Lux Tights fra Nike.

Tiro 19 Training Pant fra adidas

Ordinær pris: 499 kroner

Dette er en oppdatert versjon av Tiro-klassikeren, perfekt til både treningsøkten og en sporty hverdagsstil. Buksene er laget i pustende og hurtigtørkende materiale, mens mesh-detaljer gir gode pusteegenskaper. Smal passform og elastisk midje med snøring sørger for god passform. Kommer i svart med hvite striper.

Her kan du kjøpe Tiro 19 Training Pant fra adidas.

Avail Jacket fra Johaug

Ordinær pris: 1599 kroner

Sporty og feminin treningsjakke laget i et lett og teknisk paddet materiale som gjør den ypperlig for løping og annen utendørsaktivitet. Høy krage med justering, samt stretchpaneler, gir optimal bevegelsesfrihet. Jakken puster godt og har flatterende passform.

Velg mellom følgende farger: Blåtoner / Rødtoner

Her kan du kjøpe Avail Jacket fra Johaug.

ADV Charge Wind Jacket fra Craft

Ordinær pris: 999 kroner

Superallsidig jakke til trening med hette i oransje farge. Justering i midjen som gir god passform. Laget i vind- og vannavstøtende materiale, utstyrt med to sidelommer med glidelås for sikker oppbevaring under treningsøkten.

Her kan du kjøpe ADV Charge Wind Jacket fra Craft.

Element Half-Zip fra Nike

Ordinær pris: 599 kroner

Treningsgenser som egner seg ypperlig til all type trening, både alene eller som et ekstra lag under løpejakken. Dri-FIT-teknologi i stoffet sørger for at du holder deg både tørr og komfortabel, mens design på ermene gjør at du kan se pulsklokka gjennom materialet.

Her kan du kjøpe Element Half-Zip fra Nike.

Franz Waist Tights fra Athlecia

Ordinær pris: 599 kroner

Franz er den perfekte basicen med sitt jevne, komprimerende stoff og eksepsjonelle passform. Det høye, brede midjebåndet sørger for behagelig støtte under hele økten.

Velg mellom følgende farger: Mørkeblå / Svart

Her kjøper du Franz Waist Tights fra Athlecia.

Quick Cotton Vector Hoodie fra Reebok

Ordinær pris: 679 kroner

Hettegenser fra Reebok som holder deg varm og komfortabel mens du trener utendørs. Laget i hurtigtørkende og fukttransporterende materiale. Hoodien er utstyrt med sidelommer og hette med snøring.

Velg mellom fargene oransje og svart.

Her kan du kjøpe Quick Cotton Vector Hoodie fra Reebok.

Se hele utvalget hos Get Inspired her!

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.