Du er 30 ganger tryggere med boligalarm

Foto: Tjenestetorget.no

Om du har en FG-godkjent boligalarm som er tilknyttet en bemannet alarmstasjon, er sjansen for innbrudd 30 ganger mindre enn om du ikke har det. Med en boligalarm har du alltid noen som passer på hjemmet mens du er borte. Velger du en boligalarm som har innbruddsvarsling, brannvarsling og er tilkoblet overvåkning av vanninstallasjon, kan du føle deg trygg uansett hvor du er.

Finn alarmen som passer dine behov her.

Kun 16% har boligalarm

Til tross for at kun 16% av alle husstander i Norge har boligalarm, har politiet merket at antall innbrudd i boliger og leiligheter har sunket de siste årene. Imidlertid har det vært en kraftig økning siste tiden. Her gjelder det å ta forhåndsregler og forhindre at dette skjer nettopp deg.

Reduser forsikringspremien

Visste du at du får forsikringsfordeler med en boligalarm? Har du kjøpt og montert boligalarm, blir premien på innboforsikringen lavere. Grunnen er at man reduserer risikoen for innbrudd.

Få tilbud på boligalarm

Om du ønsker å få redusert forsikringspremien etter at alarmen er installert, er det viktig at den er FG-godkjent. En FG-godkjent boligalarm betyr at den ifølge forsikringsselskapene har god kvalitet. Dette kvalitetsstempelet er viktig for alle typer tyverisikring.

Få pris på boligalarm

Gjennom Tjenestetorget kan du få tilbud fra flere alarmselskaper på boligalarm. Fyll ut skjemaet og velg hvilke leverandører du ønsker å komme i kontakt med. Du vil da få et tilbud, og kan lett sammenligne og velge det beste tilbudet for deg – gratis og helt uforpliktende!

Finn beste boligalarm her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.