Vinn toppmodellen til Toshiba Varmepumper

I samarbeid med Toshiba Varmepumper gir vi bort en varmepumpe til en heldig vinner. Svar på spørsmålene i skjemaet nedenfor og vær med i trekningen av toppmodellen Toshiba Daiseikai 9 35, inkludert standard montasje, til en verdi av kr 27.990.

Vi presiserer at konkurransevilkår og betingelser gjelder og at disse må leses og godtas når du sender inn ditt svar.

Konkurransevilkår og betingelser

Ved å delta i konkurransen aksepterer du følgende konkurransevilkår:

Konkurransen arrangeres av ABK AS, importør av Toshiba varmepumper i Norge, i samarbeid med ABC Startsiden AS.

Ansatte i ABK og ABC Startsiden AS, samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie, kan ikke delta eller vinne i denne konkurransen.

For å delta må du være over 18 år, og være bosatt i Norge.

For å kunne vinne må du svare riktig på to spørsmål om varmepumper. Vinneren blir trukket tilfeldig av alle innsendte bidrag. Konkurransen pågår fra 06. november til og med 13. november 2018. Vinneren trekkes og kontaktes per e-post 14. november 2018. Du kan kun delta i konkurransen én gang.

Premien er toppmodellen Toshiba Daiseikai 9 35 inkludert standard montasje , til en verdi av kr 27.990. Det er anledning til å bytte premien til en rimeligere varmepumpe dersom den er bedre egnet til vinnerens bolig. Ønskes det varmepumpe med to innedeler, kan premien byttes til Toshiba Multisplitt. Dette gitt at vinneren selv må dekke mellomlegget på veiledende pris mellom Toshiba Daiseikai 9 35 og valgt modell av Toshiba Multisplitt.

Du må oppgi ditt navn, adresse for montasje, telefonnummer og e-postadresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at ABK og ABC Startsiden AS kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte opplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen og behandles i samsvar med regelverket i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Dersom du vinner konkurransen, vil ABK og ABC Startsiden AS kunne utlevere opplysninger om deg til aktuell autorisert forhandler, som skal installere varmepumpen. Vinnerens navn kan brukes i markedsføring av Toshiba varmepumper på nett eller andre kanaler.

Dersom du har takket ja til å bli kontaktet av en autorisert Toshiba-forhandler for et uforpliktende tilbud på varmepumpe, vil all personlig informasjon du oppgir til ABK og ABC Startsiden AS kun brukes for at våre forhandlere skal bli i stand til å gi deg informasjon om produkter eller tjenester du har vist interesse for. Informasjon blir videresendt til autoriserte forhandlere ABK samarbeider med for dette formål. Ved å sende informasjon til oss gir du tillatelse til å anvende informasjonen som angitt ovenfor. Utover dette, vil ikke informasjonen bli videresendt til tredjepart for annet formål enn å effektuere din bestilling eller besvare en forespørsel.

Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.

Premien kan ikke byttes mot økonomisk kompensasjon eller overføres til andre personer eller organisasjoner. Premien må installeres på oppgitt adresse for montering. Dersom det ikke er anledning til å installere luft-luft varmepumpe på oppgitt adresse for montering, forbeholder ABK seg retten til å velge ny premievinner.

Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.

Med mindre noe annet klart framgår av premiebeskrivelsen eller uomtvistelig er avtalt, er ABK og ABC Startsiden AS ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av den.

ABK og ABC Startsiden AS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

ABK og ABC Startsiden AS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som bryter reglene, jukser eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

ABK og ABC Startsiden er ikke ansvarlig for teknisk feil på telefon, sms, e-post eller brev ved deltakelse i konkurranser/aktiviteter, som ligger utenfor ABK og ABC Startsiden AS sin kontroll.

Ved deltakelse i konkurransen aksepterer du disse reglene og de beslutninger ABK og ABC Startsiden AS tar når det gjelder vinnere, premier og/eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive.

Konkurransen pågår fra 06. november til og med 13. november 2018. Vinneren trekkes og kontaktes per e-post 14. november. Du kan kun delta i konkurransen én gang.

Opplever du problemer med skjemaet under? Trykk her .

Hint: svarene på de to spørsmålene finner du her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.