Det er nå du bør bytte strømavtale

I kommersielt samarbeid med Payr.no

Det er nå du bør bytte strømavtale

Altfor mange betaler tusenvis av kroner i året fordi de har feil strømavtale. Mange tusen nordmenn oppdager ikke hvor dyr strømleverandør de har før vinterens første store strømregning kommer.

- Det kan fort bli dyrt å utsette byttet. Men hvis du bytter nå rekker du å få en rimeligere avtale på plass før kulda setter inn og strømforbruket skyter i taket, sier Kyrre Andersen i sammenligningstjenesten Payr.

Enkelt og raskt å bytte

I tillegg har det aldri vært enklere å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye selskapet tar seg av alle formaliteter og selve byttet kan være gjort i løpet av et par uker. Det eneste du merker det på er at du får en lavere regning. Nå slipper du dessuten å lete opp det beste tilbud på markedet. Payr har en oversiktlig tjeneste som finner billigste pris for akkurat din bolig.

Store prisforskjeller - spar over 7000 kroner i året

Utbudet av ulike strømavtaler er stort og det er også konkurransen. Prisforskjellene er faktisk større enn mange tror og det gjelder å velge riktig.

Hvis du for eksempel bruker 25.000 kWt per år, kan du spare over 7000 kroner på å bytte fra den dyreste til den billigste avtalen.

Du finner knapt noen enklere måte å spare penger på. Og jo tidligere du bytter jo mer sparer du. Gjør deg selv og økonomien din en tjeneste og finn den billigste strømleverandøren før vinterkulda gir deg strømsjokk.

Sammenlign strømpriser her!

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.