Det lønner seg ikke å være lojal

Foto: Tjenestetorget
Foto: Tjenestetorget

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Når det gjelder forsikring er det en ting som er sikkert; Det er mange aktører på markedet som alle kjemper om deg som kunde. Skaff deg derfor god oversikt over markedet med jevne mellomrom så du er sikker på at du har den beste forsikringspakkenfor deg – til en god pris.

Det har vist seg at det å ikke være lojal mot forsikringsselskapet har lønt seg. De aller fleste opererer med redusert forsikringspremie om man har flere enn en forsikring i deres selskap. Desto flere forsikringer du samler i samme selskap, jo høyere prosent redusert pris får du. Men ettersom det er hard konkurranse om deg som kunde, kan et annet forsikringsselskap tilby deg en enda bedre pris på tilsvarende forsikring.

Få tilbud på forsikring

Betaler du for mye?

Mange betaler for mye i forsikring, samtidig som behovet for forsikringer endres gjennom livet. En student har andre behov enn en familie på fire. Det er nettopp derfor det også er så viktig å holde seg oppdatert.

En forsikringskal gi deg økonomisk trygghet om uhellet er ute, men du trenger ikke forsikringer som dekker dobbelt opp. Flere sitter i dag på to forsikringer som dekker mye av det samme, noe som gjør at ved å kun velge en er det mye å spare inn. I tillegg kan du droppe dyrere forsikringer om det ikke er nødvendig å dekke fult ut – slik som å gå fra kasko til delkasko bilforsikring på en mindre verdt bil.

Har du installert sikkerhetstiltak i boligen din? Da kan du få redusert forsikringspremie, så sørg for å opplyse forsikringsselskapet om de tiltakene du har gjort i boligen. Dette kan for eksempel være boligalarm.

Gjør gode søk på nettet og benytt deg av anbudstjenester for å finne det beste forsikringsselskapet for deg. Få tilbud fra flere forsikringsselskap og sammenlign totalkostnadene og vilkårene. Dersom du er fornøyd med avtalen og prisen er det bare å signere. 

Bytt forsikring i dag: enkelt, raskt og ikke minst – spar penger

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.